Ana SayfaDizilerYargı 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Kimi Öldürüyor?

İlgili Postlar

Yargı 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Kimi Öldürüyor?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz, Ceylin’e dava ile ilgili konuşmamak için söz verip birlikte kalmaya başlıyor. Çınar’ın, soruşturması devam ederken olay yerinde ikinci bir şahıs şüphesiyle soruşturma genişletiliyor. Ceylin, herkesi Çınar’ı kurtarmaya çalışmakla suçlayıp şuursuz davranmaya başlıyor. Ilgaz, daha fazla dayanamayıp anahtarı bırakıp gidiyor. Altı ay sonra Ceylin, bir cinayet şüphesiyle tutuklanıyor. Ceylin kimi öldürüyor?

Pazar Dizileri 2022

Ceylin Kimi Öldürüyor?

Yargı 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, evin anahtarını Ilgaz’a uzatıp onun bir suçu olmadığını, ama birlikte olabilmeleri için ailesi ile kendi arasında bir karara vermesini, birlikte yaşadıkları sürece olayla ilgili konuşmasını istemediğini söylüyor. Ilgaz kabul ediyor ve soruşturma ile ilgili bilgileri almak istemiyor. Eren, adli tıptan gelen bilgiye göre Zafer’in kıyafetlerinin üzerinde üç adet mermi izi bulunduğunu öğreniyor.

YARGI 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pars, Çınar’ı olay yerine götürüp tatbikat yaptırmak istiyor. Bunu öğrenen Ceylin, oraya da gidip onlara ne yaptıklarını soruyor ve onları Çınar’ı aklamaya çalışmakla suçluyor. Pars, Ceylin’i oradan uzaklaştırmak zorunda kalıyor. Çınar, Zafer’i kendisini korumaya çalışırken vurmuş olduğunu olay yerinde göstererek anlatıyor.

Daha sonra olay yerine bir başka birinin gelip Zafer’e iki el daha ateş ettiği anlaşılıyor. Yekta, söz verdiği gibi Serdar’ı hapisten çıkartıyor. Durum ortaya çıkarsa diye, Serdar’ı bir otele yerleştiriyor. Soruşturma detaylarını öğrenen Yekta Serdar’ı sıkıştırıyor. Ondan o gün orada neler olduğunu tüm ayrıntılarıyla öğrenmek istiyor.

Eğer anlatmazsa onu, çıkarttığı hapse tekrar göndereceğini söyleyip tehdit ediyor. Gül, alyansını bozdurup Metin’in yanına gidiyor. Hakaretler edip Zafer’in, gönderdiğini zannettiği parayı onların yüzlerine atıyor. Ilgaz, eve gelen eşyaları yerleştirirken Ceylin, öfkeyle eve geliyor ve Pars ile Eren’i Çınar’ı aklamaya çalışmakla, Çınar’ı da yalancılıkla suçluyor.

Onun öfkesinin bitmeyeceğini anlayan Ilgaz, evin anahtarını masaya bırakıp evi terk ediyor. Ceylin, onun evi terk ettiğini görünce oturup ağlamaya başlıyor. Aradan altı ay geçiyor. Ceylin, üstü başı kan içinde eve geliyor. Elindeki kanlı bıçağı saklamaya çalışırken Eren geliyor.

Ceylin, kapıyı açmayınca kapıyı kırıp içeri giriyor. O içeri girene kadar Ceylin, elindeki kanlı bıçağı saksının dibine gömüyor. Eren, Ceylin’in eline kelepçeleri takıp arabaya bindiriyor. Ona öfkeyle bakıp, bunu nasıl yapabildiğini soruyor. Ceylin’in öldürdüğü kişi kim? Yoksa Ceylin, Çınar’ı mı öldürdü?

Yargı 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Çınar’ın Masum Olabileceğine İnanmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler