Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 134. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Çolak Ağayı Vuracak...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 134. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan Çolak Ağayı Vuracak Mı?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 134. yeni bölümüyle 28 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Züleyha’nın çalışanları ona siper olur. Çolak ağa çiftlikten ayrılır. Züleyha, Betül’ü kapatıldığı yerden kurtarır. Abdulkadir, Betül ile annesini küçük konaktan çıkartır. Züleyha, onlara müştemilatı verir. Çolak ağa, Züleyha’ya ölüm tuzağı kurar. Durumu son anda öğrenen Hakan, Züleyha’yı kurtarmak için yola çıkar. Bir Zamanlar Çukurova 134. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hakan, Çolak ağayı vuracak mı?

Perşembe Dizileri 2022

Hakan Çolak Ağayı Vuracak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova 134. bölüm 1. fragmanında; Hakan, Züleyha köprüden geçmeden yetişiyor. Onları oraya götüren adamı sıkıştırıp, Züleyha’yı öldürmeye çalışanın Çolak ağa olduğunu anlıyor. Çolak ağayı bulup ona, Züleyha’dan uzak durmasını söylediğini hatırlatıp silahını ona doğrultuyor. Züleyha, nikah hazırlıklarını bitirdikten sonra üzücü bir telefon alıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 134. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1518136840162791424

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 133. BÖLÜM ÖZETİ!

Çolak ağa, Züleyha’ya silahını doğrulttuğu sırada çiftlik çalışanları hanım ağalarına siper olur. Çolak ağa, çiftliği terk etmek zoruna kalır. Züleyha, Betül’ün çolak ağanın evinde kapalı tutulduğunu onun adamından öğrenir. Yanına adamlarını alıp çolak ağanın evine baskın yapar. Betül’ü kapatıldığı yerden kurtarıp çiftliğe getirir.

Fikret, hastaneden çıkar ve artık Züleyha’ya açılıp ona evlenme teklif etmeye karar verir. Hakan, bir kaç günlüğüne şehir dışına gider. Bu arada Lütfiye, çolak ağanın yasak barakasının yıkması için bir kaç kez resmi evrak gönderir. Çolak ağa ise, aldırmadan yırtıp atar.

Lütfiye, belediye çalışanlarıyla gidip çolak ağanın barakasını yıktırır. Çolak ağa, Lütfiye’ye silah çeker. Ama Jandarma onu durdurur. Çolak ağa, ertesi gün yıkılan barakanın yerine yenisini yaptırır. Betül’ü, Züleyha’nın aldığını öğrenen çolak ağa, onun yerini Vahap’ın söylediğinden şüphelenir.

Vahap, onun yanından canını zor kurtarıp abisinin yanına gider. Abdulkadir, küçük konağın sahibi olduğu için Vahap’ı gönderip Betül ile Şermin’i kapı dışarı ettirir. Betül ile Şermin, kapının önünde kala kalırlar. Züleyha, onların bir fırsatını bulur bulmaz kendisine düşmanlık edeceğini bildiği halde yine onlara yardım eder.

Onlara müştemilatı verir. Betül, orada kalmak istemez. Ama başka çaresinin de olmadığını bilir. Fikret, teşekkür etmek için Züleyha’yı yemeğe çıkarır. Yemekte Züleyha’ya teşekkür ettikten sonra ona evlenme teklif etmeye hazırlanırken Hakan içeri girer. Züleyha, Hakan’ın yurt dışından onun ameliyatı için doktor getirdiğini söyler.

Daha sonra Hakan’la nikah günü aldıklarını açıklar. Fikret, bu duruma çok üzülür. Çolak ağa, Züleyha’ya ölüm tuzağı kurar. Birini tutup hamile karısının yolda kaldığını söyletip ondan yardım istetir. Çolak ağanın adamı durumu öğrenir öğrenmez Hakan’ı bulup Züleyha’ya kurulan tuzağı ona anlatır.

Hakan hemen yola çıkar. Atlarla giden Züleyha ve doktor, tuzak kurulan asma köprüye gelir.

Bir Zamanlar Çukurova 134. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan Züleyha’yı Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler