Ana SayfaDizilerMahkum 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Babasını Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Mahkum 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Babasını Öldürecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 20. yeni bölümüyle 5 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Efkan, baştan beri Fırat’ın peşindeymiş. Yadigar’ı ayarlayıp onun yanlarında kalmalarını sağlayan da Efkan imiş. Fırat, Derya’nın yanından kaçıp doğruca arkadaşlarını kurtarmaya gider. Fırat, arkadaşlarıyla birlikte Yadigar’ın elinden kurtulur. Efkan, Barış’tan holdingi alır. Karşılığında ise onu kurtaracak delilleri verir. Fırat, delilleri ele geçirir. Mahkum 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Barış, annesinin katili babasını öldürecek mi?

Perşembe Dizileri 2022

Barış Babasını Öldürecek Mi?

Mahkum 20. bölüm 1. fragmanında; Fırat, soruşturma süresince tutuklanıyor. Onun davasına başsavcı Asaf Ömer Gedikli bakıyor. Asaf, ilk kez bir savcının katil olduğunu gördüğünü söylüyor. Barış, annesinin öldüğünü öğrenince yıkılıyor. Zait, karısına otopsi yapılmasını ret ediyor. Bunu Büge duyuyor. Barış, annesini babasının öldürdüğünü anlayıp ondan intikam almaya gidiyor ve babasının boğazını sıkıp öldürmeye çalışıyor. Sasha, Barış kötü bir şey yapmadan yetişmeye çalışıyor.

İşte Mahkum 20. bölüm 1. fragmanı…

 

MAHKUM 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, Efkan’ın yanında Yadigar’ı gördükten sonra onun adamı olduğunu ve arkadaşlarının tehlikede olduğunu anlar. Derya, onu bırakmak istemez. Fırat, Derya’nın silahını alıp onun yanından kaçmayı başarır. Derya, Fırat’ı elinden kaçırdığı için zor durumda kalır. Efkan, Yadigar’dan Fırat’ın arkadaşlarını öldürmesini ister.

Fırat, parçaları birleştirir ve Cemre’yi onun öldürdüğünü anlar. Arkadaşlarına gidip Yadigar’ın onun adamı olduğunu söyler ve hemen oradan gitme planları yaparlar. Ama Yadigar, elini çabuk tutup hepsini bağlar. Fırat, yetişir. Ancak İsmet yaralanır. O sırada Barış gelip, onları polise vereceğini söyler.

Polisler yaklaştığı sırada Barış, Hacı’nın kendisini öldüreceğini düşünüp onların kaçmasına engel olamaz. Polisler geldiğinde Yadigar, yaralı bir şekilde bulunur. Derya, bir kişinin daha yaralı olduğunu anlar. Hacı ile Paşa, bir eczane soyup gerekli malzemeleri alıp gelirler. Fırat, İsmet’in kurşununu çıkartır. Ama tam dikeceği sırada polisler gelir ve kaçmak zorunda kalırlar.

Fırat ve arkadaşları Tahir’in evine sığınır. Derya, oraya da gidip Fırat ve arkadaşlarını arar. Ancak bulamaz. Efkan, Barış’ı yanına çağırıp baştan beri onun kardeşini öldürdüğünü ve onun yerine geçtiğini bildiğini söyler. Onun aradığı delilleri ona gösterip Barış’tan holdingi ister.

Barış, hapiste yatmaktansa holdingi ona vermeyi kabul eder. Tomris, kocasının ve oğlunun yaptıklarını polise anlatmak için akli dengesi yerinde raporu alır. Bunu duyan Zait, karısını boğarak öldürür. Barış, kendisini kurtaracak delilleri alıp kaçarken Fırat’ın kendisini takip ettiğini anlar. Kovalamaca sonucunda Fırat, kendisinin masum olduğunu ispat edecek, tüm delilleri ele geçirir.

Barış, eve gider. Ömrünün sonuna kadar hapisten çıkamayacağını ve yenildiğini kabullenir. Büge’yle son bir akşam yemeği yemek istediğin söyler. Kendisinin ve Büge’nin içkisine ilaç koyup onunla birlikte ölmek ister.

Fırat, kızıyla birlikte Derya’nın yanına gidip teslim olur. Derya, onu emniyete götürür. Fırat, kucağında kızıyla birlikte kameraların karşısına çıkıp masum olduğunu ispat edeceğini, kıyametin kopacağını söyler.

Mahkum 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Delilleri Ele Geçiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler