Ana SayfaDizilerİyilik 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla İle Murat'ı Birlikte Görecek...

İlgili Postlar

İyilik 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla İle Murat’ı Birlikte Görecek Mi?

Fox Tv’nin yeni dizisi İyilik, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Mutlu bir evliliği olan Murat, Damla ile yasak bir ilişkiye giriyor. Damla, Murat’ın evli olduğunu bilip kabulleniyor. Daha sonra Neslihan’ı takip edip onu zehirliyor. Hastaneye götürüp onu kurtarmış gibi yapıyor. Damla, Neslihan’ın kız kardeşinin evli bir adamla ilişkisi olduğunu ve intihar ederek öldüğünü öğrenip intihar ediyor. Neslihan, onu kurtarıyor ve onda kardeşini görüp Damla’ya yardım edip müştemilata yerleştiriyor. İyilik 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Neslihan, Damla ile Murat’ı birlikte görecek mi?

Cuma Dizileri 2022

Neslihan Damla İle Murat’ı Birlikte Görecek Mi?

İyilik 2. bölüm 1. fragmanında; Damla, Murat’ın evine yerleşip ona yakın olmayı başarıyor. Murat, ondan hesap sormak için Damla’nın yanına gidiyor. Damla, onu baştan çıkarıyor. Şahika, Damla ile ilgili bir şey öğrenip kızına haber veriyor. Neslihan, Damla’nın kaldığı yere gidip kapısını çalıyor. Murat, karısının kapıda olduğunu anlayıp ne yapacağını bilemiyor.

İşte İyilik 2. bölüm 1. fragmanı…

İYİLİK 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Murat, çok zengin bir kadın olan Neslihan’la mutlu bir evliliği ve iki de çocuğu vardır. Ama Damla’yla yasak bir ilişkiye giriyor. Şahika ile birlikte Murat, uzun bir aradan sonra ayakkabı koleksiyonu yapıp tanıtımı için bir defile düzenliyor. Neslihan, oğlu hasta olduğu için defileye katılamayacağını Murat’a söylüyor.

Murat’da, Damla’yı defileye çağırıp onun fikri olan ayakkabıyı tanıtımdan sonra ona getireceğini söylüyor. Damla, büyük bir heyecanla kendi tasarımı olan ayakkabının tanıtımının yapılmasını bekliyor. Neslihan, defileye gelmeye karar veriyor. Murat, Neslihan’ın geldiğini görünce ayakkabıyı ona hitap edip ayağına giydiriyor.

Damla ağlayarak evine gidiyor. Murat, peşinden gidip onunla tartışıyor. Damla’ya artık ilişkilerini bitirmek istediğini söylüyor. Ertesi gün Damla, Neslihan’ı takip ediyor ve onun gittiği güzellik salonuna gidiyor. İçeceğine ilaç koyup onu bayıltıyor. Daha sonra onu kurtarmış gibi yapıp hastaneye götürüyor.

Damla, Murat’ın geldiğini öğrenince hastaneden ayrılıyor. Neslihan’ın koşu yaptığı yeri öğrenen Damla, onunla karşılaşıyor. Neslihan onu bir teşekkür yemeğine çıkarıyor. Murat, karısının Damla isimli bir kadınla yemekte olduğunu duyunca yanlarına gidiyor. Orada Damla’yı görünce ona sert davranıyor.

Damla, Neslihan’ın kız kardeşinin evli bir adamla ilişkisi olduğunu ve intihar ederek öldüğünü öğreniyor. Hemen, Neslihan’a intihar edecekmiş gibi bir mesaj yazıyor. Onun gelmesine yakın ilaçları içiyor. Neslihan, ambulansa haber verip onun evine gidiyor. Damla’yı hastaneye kaldırıyor.

Neslihan, onda ölen kardeşini görüyor. Annesinin yanına gidip kardeşine yardım edemediğini o kıza yardım edeceğini söyleyip Damla’yı müştemilata yerleştiriyor. Damla, Murat’a yakın olma yolundaki amacına ulaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler