Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan'ı Abdulkadir'le Birlikte...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’ı Abdulkadir’le Birlikte Görüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 135. yeni bölümüyle 5 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hakan, Züleyha’yı bulur ve ona bunu yapanın Çolak ağa olduğunu öğrenir. Gidip ona silahını çeker. Züleyha, Hakan’a engel olur. Çolak ağa suçu Vahap’ın üstüne atar. Betül ile Şermin, sakladıkları paraları alıp gitmek ister. Ama paraları çolak ağanın aldığını öğrenip çiftliğe geri dönerler. Hakan ile Züleyha’nın nikah hazırlıkları tamamlanır. Nikah için Lütfiye’yi beklerler. O sırada Züleyha’ya telefon gelir. Züleyha, kimden kötü haber alıyor? Bir Zamanlar Çukurova 135. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Hakan’ı Abdulkadir’le birlikte görüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Züleyha Hakan’ı Abdulkadir’le Birlikte Görüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 135. bölüm 1. fragmanında; Lütfiye, Züleyha ile Hakan’ın nikahlarını kıyıyor. Fikret, dışarıda bekleyip Züleyha’nın mutlu olmasını yürekten istiyor. Betül, Abdulkadir’in yanına gidip onunla barışmak istiyor. Onu hala sevdiğini söylüyor. Hakan, Abdulkadir’in yanına gidip Çolak ağayı birlikte alt etmenin yollarını ararken Züleyha onları görüyor. Züleyha Hakan’a, baştan onun Abdulkadir’le görüşmesini istemediğini söylemişti. Bu durumdan sonra ikilinin arası bozulacak mı?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 135. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1520791620177874945

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 134. BÖLÜM  ÖZETİ!

Züleyha, tam köprüden geçeceği sırada köprü kopar. Hakan oraya yaklaşınca uyarı atışı yapar. Çolak ağanın adamlarından birini yakalar. Diğeri de tam kaçacakken Gaffur onu tutar. Adamlar, kendilerine bu tuzağı Çolak ağanın yaptırdığını söyler. Hakan hemen gidip Çolak ağayı bulur ve silahını ona doğrultur.

Çolak ağa, inkar eder ve kendisinin yapmadığını söyler. Hakan onu tam vuracakken Züleyha ona engel olur. Savcı Çolak ağayı çağırıp onu sorgular. Çolak ağa suçu Vahap’ın üzerine atar. Hakan Vahap’ı bulup onun yapmadığını anlar. Abdulkadir, Vahap’ı Çukurova’dan gönderir.

Ama Vahap, geri döner ve Çolak ağanın evine girip duvarına Çukurova’nın ona mezar olacağını yazar. Her gece evine gizlice girip onu korkutur. Fikret, artık Züleyha’dan vazgeçip onu unutması gerektiğini kabullenir. Çetin’in öğretmeninin kızı Zeynep’in tayini Çukurova’ya çıkar.

Zeynep’le Lütfiye’de tanışır ve ikisi de onu Fikret’e uygun görüp tanıştırmak için bir yemek düzenler. Fikret, Zeynep’le tanışır. Hakan, evlendikten sonra Züleyha’yla yaşayacağı yeni bir konak yaptırır. Konak bitene kadar onunla çiftlikte kalmayı kabul eder.

Betül annesine, postanedeki paraları alıp İstanbul’a gitmek istediğini söyler. Çolak ağa ölünce de tüm malların kendisine kalacağını düşünüp ondan boşanmak istemez. Betül, nikahın hala sahte olduğundan haberi olmaz. Şermin ile Betül, valizlerle konaktan çıkar ve Züleyha’nın müştemilatına kalmadıklarını söyleyip gider.

Postaneye gittiklerinde paraların olmadığını, paraları Çolak ağanın aldığını öğrenirler. Geri çiftliğe dönmek zorunda kalırlar. Şermin, Leyla’nın nazarlığını çalmak zorunda kalır. Züleyha, nikahını Lütfiye’nin kıymasını ister. Tüm hazırlıklar tamamlanır. Hakan damatlığını, Züleyha gelinliğini giyip Lütfiye’nin gelip nikahını kıymasını beklerler.

Ama bir telefon gelir ve Züleyha, kötü bir haber alır. Züleyha ile Hakan’ın nikahı yine mi iptal olacak? Lütfiye’ye bir şey mi oluyor?

Bir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Kimden Kötü Haber Alıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler