Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Kimden Kötü Haber...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Kimden Kötü Haber Alıyor?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 134. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hakan, Züleyha’yı buluyor ve ona bunu yapanın Çolak ağa olduğunu öğreniyor. Gidip ona silahını çekiyor. Züleyha, Hakan’a engel oluyor. Çolak ağa suçu Vahap’ın üstüne atıyor. Betül ile Şermin, sakladıkları paraları alıp gitmek istiyor. Ama paraları çolak ağanın aldığını öğrenip çiftliğe geri dönüyorlar. Hakan ile Züleyha’nın nikah hazırlıkları tamamlanıyor. Nikah için Lütfiye’yi bekliyorlar. O sırada Züleyha’ya telefon geliyor. Züleyha, kimden kötü haber alıyor?

Perşembe Dizileri 2022

Züleyha Kimden Kötü Haber Alıyor?

Bir Zamanlar Çukurova 135. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, tam köprüden geçeceği sırada köprü kopuyor. Hakan oraya yaklaşınca uyarı atışı yapıyor. Çolak ağanın adamlarından birini yakalıyor. Diğeri de tam kaçacakken Gaffur onu tutuyor. Adamlar, kendilerine bu tuzağı Çolak ağanın yaptırdığını söylüyor. Hakan hemen gidip Çolak ağayı buluyor ve silahını ona doğrultuyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 134. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çolak ağa, inkar ediyor ve kendisinin yapmadığını söylüyor. Hakan onu tam vuracakken Züleyha ona engel oluyor. Savcı Çolak ağayı çağırıp onu sorguluyor. Çolak ağa suçu Vahap’ın üzerine atıyor. Hakan Vahap’ı bulup onun yapmadığını anlıyor. Abdulkadir, Vahap’ı Çukurova’dan gönderiyor.

Ama Vahap, geri dönüyor ve Çolak ağanın evine girip duvarına Çukurova’nın ona mezar olacağını yazıyor. Her gece evine gizlice girip onu korkutuyor. Fikret, artık Züleyha’dan vazgeçip onu unutması gerektiğini kabulleniyor. Çetin’in öğretmeninin kızı Zeynep’in tayini Çukurova’ya çıkıyor.

Zeynep’le Lütfiye’de tanışıyor ve ikisi de onu Fikret’e uygun görüp tanıştırmak için bir yemek düzenliyor. Fikret, Zeynep’le tanışıyor. Hakan, evlendikten sonra Züleyha’yla yaşayacağı yeni bir konak yaptırıyor. Konak bitene kadar onunla çiftlikte kalmayı kabul ediyor.

Betül annesine, postanedeki paraları alıp İstanbul’a gitmek istediğini söylüyor. Çolak ağa ölünce de tüm malların kendisine kalacağını düşünüp ondan boşanmak istemiyor. Betül, nikahın hala sahte olduğundan haberi olmuyor. Şermin ile Betül, valizlerle konaktan çıkıyor ve Züleyha’nın müştemilatına kalmadıklarını söyleyip gidiyor.

Postaneye gittiklerinde paraların olmadığını, paraları Çolak ağanın aldığını öğreniyorlar. Geri çiftliğe dönmek zorunda kalıyorlar. Şermin, Leyla’nın nazarlığını çalmak zorunda kalıyor. Züleyha, nikahını Lütfiye’nin kıymasını istiyor. Tüm hazırlıklar tamamlanıyor. Hakan damatlığını, Züleyha gelinliğini giyip Lütfiye’nin gelip nikahını kıymasını bekliyorlar.

Ama bir telefon geliyor ve Züleyha, kötü bir haber alıyor. Züleyha ile Hakan’ın nikahı yine mi iptal olacak? Lütfiye’ye bir şey mi oluyor?

Bir Zamanlar Çukurova 134. Bölüm ZN 908v1. Fragmanı Yayında! Hakan Çolak Ağayı Vuracak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler