Ana SayfaDizilerOğlum 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceren Tuğrul'u Bıçakladığını İtiraf Edecek Mi?

İlgili Postlar

Oğlum 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceren Tuğrul’u Bıçakladığını İtiraf Edecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Oğlum, 13. yeni bölümüyle 11 mayıs çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Meliha, duvardaki fotoğraftan Tuğrul’u tanır. Demet Meliha’ya onu nerede gördüğünü sorar. O da ormanda gördüğünü, kazma kürekle onun mezar kazdığını söyler. Demet, Meliha’nın cinayeti görmüş olabileceğini düşünüp ona Kaan’ı sorar. Oğlum 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ceren, Tuğrul’u bıçakladığını itiraf edecek mi?

Çarşamba Dizileri 2022

Ceren Tuğrul’u Bıçakladığını İtiraf Edecek Mi?

Oğlum 13. bölüm 1. fragmanında; Melike ile İrfan, Ceren’in yanında Tuğrul’un yaralı bir şekilde yerde yatarken buluyorlar. İrfan, kızıyla Melike’ye eve gitmelerini Tuğrul’u hastaneye götürüp teslim olacağını söylüyor. Ceren, vicdan azabından kurtulamıyor ve Sedat komiserin yanına gidip ona her şeyi itiraf etmek istiyor.

İşte Oğlum 13. bölüm 1. fragmanı…

OĞLUM 12. BÖLÜM ÖZETİ!

İrfan, Melike’ye gece arkadaşıyla beraber olacağını söyler. Tuğrul’u bayıltıp ormanda yıkık bir eve götürür. İrfan, Tuğrul’un elini kolunu bağlayıp ona silah doğrultur ve oğlunu öldürdüğünü itiraf etmesini ister. Tuğrul, ısrarla kimseyi öldürmediğini söyler. İrfan, onu aç susuz bırakıp eve döner.

Işıl, Tuğrul’dan haber alamayınca emniyete gidip Sedat’la konuşur. Onun başına bir şey geldiğinden şüphelendiğini söyleyip, konuşmalarının gizli kalmasını ister. Emniyetten çıkarken Zeynep’le karşılaşır. Işıl Zeynep’e, kimliğini kaybettiği için orada olduğu yalanını uydurur.

Murat, Demet’e saldırıyor. Demet ona, biber gazı sıkıp elinden kurtulur. Sedat, durumu öğrenip Demet’i yalnız bırakmamaya çalışır. Sedat, Zeynep’ten İrfan’ın Tuğrul’un cinayet şüphesiyle göz altına alındığını bildiğini öğrenir ve hemen İrfan’ın evine gidip Melike’ye İrfan’la ilgili sorular sorar.

Melike, kocasının gece eve geç gelmesinin Tuğrul’la bir alakası olduğunu anlar. İrfan gelince onu sıkıştırır. İrfan’da, onu bir yere kapattığını söyler. Melike İrfan’a, kendisini onun yanına götürmesini onun yalan söyleyip söylemeyeceğini anlayacağını söyler. Onların konuşmalarını Ceren duyar. Ceren onların peşinden bıçak alıp gider.

Zeynep, Işıl ile Tuğrul’un 3 yıldır ilişkisi olduğunu öğrenir. Işıl’ın yüzüne su atıp gider. Sedat Demet’i evine bırakır. Demet evine girdiğinde elinde bıçakla Murat’la karşılaşır. Hemen ona bir şey belli etmeden Sedat’ı arayıp konuşmaları ona dinlettirir. Sedat, eve gelip Murat’ın elinden Demet’i kurtarır.

Melike ile İrfan, Tuğrul’u serbest bırakır. Ceren, annesi ile babasının yanına giderken Tuğrul’la karşılaşır. Ona, annesiyle babasına ne yaptığını sorar. Tuğrul, onunla da uğraşamayacağını söyleyip yoluna devam etmek ister. Ceren ise Tuğrul’u, bıçaklar. Yaralanan Tuğrul, yere yığılır. O sırada Melike ile İrfan gelir.

Oğlum 13. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Meliha Tuğrul’u Gördüğünü Hatırlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler