Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 137. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan İle Abdulkadir Hamran'ı...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 137. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan İle Abdulkadir Hamran’ı Öldürüyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 136. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Hakan ile Abdulkadir’i birlikte görüyor. Abdulkadir, Hakan’ın Vahap’a bir can borcu olduğunu söylüyor. Hamran, babasının intikamını almak için Çukurova’ya geliyor. Fikret, Fekeli’nin katili Ali Rıza’yı buluyor. Ancak o konuşmuyor. Züleyha, kadın işçilerin erkeklerle aynı paraya çalışması için bir mücadele başlatıyor. Hamran, Hakan’ı tuzağa düşürüyor. Bir Zamanlar Çukurova 137. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hakan ile Abdulkadir, Hamran’ı öldürüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Hakan İle Abdulkadir Hamran’ı Öldürüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 137. bölüm 1. fragmanında; Hamran, tam Hakan’ı öldürecekken Abdulkadir onun yardımına yetişiyor. Hakan, Haran’ın elinden kurtuluyor. Ama Hamran, yaralı bir şekilde ortadan kayboluyor. Abdulkadir ile Hakan, Hamran’ı bulup öldürüyor. Onu bir yere gömüyorlar. Züleyha, Hakan’ın bir işler karıştırdığını anlıyor. Ona güvenmemeye başlıyor ve Hakan’ı takıp ediyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 137. bölüm 1. fragmanı…..

https://twitter.com/i/status/1526569483653255168

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 136. BÖLÜM ÖZETİ!

Abdulkadir, Hamran’ın döndüğünün haberini alır. Hemen Hakan’ı arayıp yanına çağırır. Züleyha, Hakan’ın gece yarısı çiftlikten çıktığını görüp onu takip eder. Hakan’la Abdulkadir’i birlikte yakalar. Abdulkadir’in elinde de bir silah olduğunu görür. Abdulkadir, Hakan’ın Vahap’a bir can borcu olduğunu söyler.

Züleyha, Abdulkadir’in yanında Hakan’a onunla bir daha görüşmesini istemediğini söyler. Hakan, Züleyha’ya söz verip onu alıp çiftliğe gider. Ertesi gün Hakan, Abdulkadir’le gizlice başka yerde buluşur. Hakan, arabasında bulduğu fotoğraflarla Hamran’ın Züleyha ve çocuklarını hedef aldığını anlar.

Benzer fotoğraflar Abdulkadir’e de gelir. Babasının intikamını almak için Çukurova’ya gelen Hamran, Hakan’ı pusuya düşürmenin yollarını arar. Züleyha, bahçelere giderken Çolak ağanın yanında çalışan kadınlarla tartıştığını görüp arabadan inip yanlarına gider. Züleyha, Çolak ağanın işçi kadınlara yevmiyelerini 10 liradan anlaşıp 2 lira verdiğini, erkek işçilere 20 lira yevmiye verdiğini öğrenir.

Kadın işçileri çiftliğe getiren Züleyha, onların yevmiyelerini kendisi verip karınlarını doyurur. Fikret’le birlikte konuşup bu duruma bir çözüm yolu bulur. Züleyha, Hakan ve Fikret’le birlikte bir basın toplantısı yapıp kadın işçiler için bir yardım sandığı oluşturur. Sandığa 100’er bin lira da bağış yaparlar.

Diğer bahçe sahipleri de Züleyha’nın bu başlattığı yardım kampanyasına destek olur. Sadece Çolak ağa Züleyha’ya karşı çıkar. Fikret, Fekeli’yi öldüren Ali Rıza’nın izini bulur. Onun yanına gidip ona bir çanta dolusu para verip onu kimin azmettirdiğini sorar. Ali Rıza ise konuşmaz. Abdulkadir, durumu öğrenip Ali Rıza’yı öldürmeleri için adamlarına emir verir.

Şermin ile Betül, Vahap’ın yanında kalmaya devam eder. Ama onun kendilerine yaptığı eziyete dayanamazlar. Betül, Züleyha’yı öldürmeyi kafaya koyar. Annesini Çolak ağanın konağına gönderip onun silahını aldırır. Hamran, Hakan’ı kıskıvrak yakalayıp kafasına silahı dayar.

Ona, babasının intikamını ondan alacağını onun gibi babasının arkadan vuracağını söyler. Hakan, durumun bildiği gibi olmadığını söyler. Hamran, Hakan’ı dinleyecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 137. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hamran Hakan’ı Tuzağa Düşürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler