Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 137. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hamran Hakan'ı Tuzağa Düşürüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 137. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hamran Hakan’ı Tuzağa Düşürüyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 136. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Hakan ile Abdulkadir’i birlikte görüyor. Abdulkadir, Hakan’ın Vahap’a bir can borcu olduğunu söylüyor. Hamran, babasının intikamını almak için Çukurova’ya geliyor. Fikret, Fekeli’nin katili Ali Rıza’yı buluyor. Ancak o konuşmuyor. Züleyha, kadın işçilerin erkeklerle aynı paraya çalışması için bir mücadele başlatıyor. Hamran, Hakan’ı tuzağa düşürüyor.

Perşembe Dizileri 2022

Hamran Hakan’ı Tuzağa Düşürüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 137. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Abdulkadir, Hamran’ın döndüğünün haberini alıyor. Hemen Hakan’ı arayıp yanına çağırıyor. Züleyha, Hakan’ın gece yarısı çiftlikten çıktığını görüp onu takip ediyor. Hakan’la Abdulkadir’i birlikte yakalıyor. Abdulkadir’in elinde de bir silah olduğunu görüyor. Abdulkadir, Hakan’ın Vahap’a bir can borcu olduğunu söylüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 136. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Abdulkadir’in yanında Hakan’a onunla bir daha görüşmesini istemediğini söylüyor. Hakan, Züleyha’ya söz verip onu alıp çiftliğe gidiyor. Ertesi gün Hakan, Abdulkadir’le gizlice başka yerde buluşuyor. Hakan, arabasında bulduğu fotoğraflarla Hamran’ın Züleyha ve çocuklarını hedef aldığını anlıyor.

Benzer fotoğraflar Abdulkadir’e de geliyor. Babasının intikamını almak için Çukurova’ya gelen Hamran, Hakan’ı pusuya düşürmenin yollarını arıyor. Züleyha, bahçelere giderken Çolak ağanın yanında çalışan kadınlarla tartıştığını görüp arabadan inip yanlarına gidiyor. Züleyha, Çolak ağanın işçi kadınlara yevmiyelerini 10 liradan anlaşıp 2 lira verdiğini, erkek işçilere 20 lira yevmiye verdiğini öğreniyor.

Kadın işçileri çiftliğe getiren Züleyha, onların yevmiyelerini kendisi verip karınlarını doyuruyor. Fikret’le birlikte konuşup bu duruma bir çözüm yolu buluyor. Züleyha, Hakan ve Fikret’le birlikte bir basın toplantısı yapıp kadın işçiler için bir yardım sandığı oluşturuyor. Sandığa 100’er bin lira da bağış yapıyorlar.

Diğer bahçe sahipleri de Züleyha’nın bu başlattığı yardım kampanyasına destek oluyor. Sadece Çolak ağa Züleyha’ya karşı çıkıyor. Fikret, Fekeli’yi öldüren Ali Rıza’nın izini buluyor. Onun yanına gidip ona bir çanta dolusu para verip onu kimin azmettirdiğini soruyor. Ali Rıza ise konuşmuyor. Abdulkadir, durumu öğrenip Ali Rıza’yı öldürmeleri için adamlarına emir veriyor.

Şermin ile Betül, Vahap’ın yanında kalmaya devam ediyor. Ama onun kendilerine yaptığı eziyete dayanamıyorlar. Betül, Züleyha’yı öldürmeyi kafaya koyuyor. Annesini Çolak ağanın konağına gönderip onun silahını aldırıyor. Hamran, Hakan’ı kıskıvrak yakalayıp kafasına silahı dayıyor.

Ona, babasının intikamını ondan alacağını onun gibi babasının arkadan vuracağını söylüyor. Hakan, durumun bildiği gibi olmadığını söylüyor. Hamran, Hakan’ı dinleyecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova 136. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan’ı Öldürmek İsteyen Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler