Ana SayfaDizilerYasak Elma 142. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doğan Ekin'in Konuşmasını Engelliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 142. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doğan Ekin’in Konuşmasını Engelliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 142. yeni bölümüyle 16 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kumru ile Ekin, düğün hazırlıklarına başlar. Yıldız, Kumru’yu sinirlendirmek için elinden gelini yapar. Handan, evde hazırlattığı yemekte Asuman’ı küçük düşürmeye çalışır. Ekin Doğan’a, kendisini Çağatay’ın kurtardığını düğünde herkese her şeyi açıklayacağını söyler. Çağatay, yürürken hızla gelen bir arabanın altında kalır. Yasak Elma 142. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Doğan, Ekin’in konuşmasını engelliyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Ekin’in Konuşmasını Engelliyor!

Yasak Elma 142. bölüm 2. fragmanında; Çağatay, Ekin’e Doğan’dan kurtulmak için onu ifşa etmesini istiyor. Doğan ise, Ekin’in yapacağını bildiği için ona büyük bir sürpriz hazırlıyor. Ekin, düğünde mikrofonu eline alıp Doğan’ın kendisine yaptıklarını anlatacağı sırada birisi tekerlekli sandalyeyle içeri giriyor. O kişiyi gören Ekin, büyük bir şok yaşıyor. Tekerlekli sandalyeyle içeri giren kişi kim?

İşte Yasak Elma 142. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 141. BÖLÜM ÖZETİ!

Çetin, Ekin’i baygın bir şekilde arabaya bindirip götürürken onları Çağatay görür. Çağatay, Çetin’in arabasını takip edip onun Ekin’i göle attığını görür. O gider gitmez hemen Ekin’i çıkartıp kendisine getirir. Doğan, davette Ekin’le karşılaştıktan sonra onunla konuşur. Ekin, Doğan’a kendisini Çetin’in kurtardığını söyler.

Doğan, Çetin’le konuşuyor ve ona inanmaz. Onu işten uzaklaştırıp onun Ekin’i başkasının kurtardığını bulmadan karşısına çıkmamasını ister. Kumru, önce Ekin’le konuşmak istemez. Kendisini terk ettiği için onu affetmediğini söyler. Ama Ekin, Kumru’yla konuşup onu sevdiğine ikna eder. İkili, görüşmeye başlar.

Doğan, kızının Ekin’le yakınlaşmasını istemediği için Ekin hakkında büyük bir araştırma yaptırır. Onun işlediği cinayetleri bulup dosya halende Ekin’in önüne atar ve ondan aralarında geçenleri Kumru’ya anlatmamasını ister. Eğer anlatırsa o dosyayı polise vereceğini söyler.

Ender, Handan’ın canlı yayında kendisine yaptığı estetik açıklamasını hazmedemez. Onunla konuşup aynı programa çıkıp söylediklerini yalanlamasını ister. Handan, canlı yayına çıkıp Ender’in yüzünde estetik olmadığını, vücudunda olduğunu söyler. Ender, öfkeden deliye döner.

Doğan’la Yıldız’ın Doğan’la aynı evde yaşamasından rahatsız olan Çağatay, Yıldız’ı yanına çağırıp onu Doğan konusunda uyarmak istediğini, onun bir katil olduğunu söyler. Yıldız, duydukları karşısında şok olur. Ancak Çağatay’a da inanmak istemez. Öte yandan Ekin Kumru’ya evlenme teklifi eder. O da kabul eder.

Ekin ile Kumru gizlice evlenir. Birlikte Doğan’ın yanına giderler. İkili Doğan’a evlendiklerini açıklar. Doğan, kızıyla Ekin’in evlendiğini duyunca büyük bir şok geçirir.

Yasak Elma 142. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Çağatay’ı Öldürmeye Mi Çalışıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler