Ana SayfaDizilerAziz 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Piere'in Zulmüne Boyun Eğmiyor!

İlgili Postlar

Aziz 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Piere’in Zulmüne Boyun Eğmiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 25. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Adem, Dilruba’nın gitmesiyle büyük bir çöküntü yaşar. Yaşadıklarını Aziz’e sitem ederek anlatır. Aziz ise, onun yaşadığı durumu anlayıp onu teselli eder. Aziz 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Aziz, Piere’in zulmüne boyun eğmiyor.

Cuma Dizileri 2022

Aziz Piere’in Zulmüne Boyun Eğmiyor!

Aziz 25. bölüm 2. fragmanında; Aziz, Piere’nin pamuk tekelini kırmak için harekete geçiyor. Piere, öfkeden deliye dönüyor ve halka yaptığı zulmü şiddetlendiriyor. Aziz, vatanı için mücadelesine devam ediyor. Yine gizlice halkının yanında olup Piere’e karşı mücadele ediyor.

İşte Azzi 25. bölüm 2. fragmanı…

AZİZ 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, amcasının milletvekilliğini ilan ettiği sırada Milan gelir ve Piere ile tokalaşır. Aziz, önce onun Piere ile ne yaptığını anlayamaz. Ama konuşmasına devam edip amcasını sonuna kadar destekleyeceğini söyler. Piere, hemen Galip’i alıp nezarete atar. Ertesi gün onun atölyesine ve mal varlığına el koyar.

Bu vesileyle Aziz’in evine de girip o gizemli kişinin onun olup olmadığını anlamaya çalışır. Sonra onun da atölyesine gidip el koyar. Aziz, Piere’nin adamlarını alt edip nezarete girer ve amcasının bulunduğu nezarethaneyi açıp onun kaçmasını sağlar. Galip, o kişinin Aziz olduğunu düşünür.

Nezarethaneden dışarı çıkan Galip, doğruca Piere’nin yanına gidip birinin kendisini serbest bıraktığını ama yine de kaçmadığını söyler. Piere ise, Galip’e sarılıp onu bir sözleşme karşılığında serbest bırakır. Galip sözleşmesinde seçimlerin ertelenmesini kabul edip imza atar.

Efnan, Aziz’i hiçbir yerde bulamaz ve tek başına Piere’e direnmeye çalışır. Bu arada Aziz, Milan’la görüşür. Aziz Milan’a kim olduğunu Piere’nin yanında ne işi olduğunu sorar. Oda, zorla dini değiştirilen bir Türk olduğunu, Ankara’ya çalıştığını söyler. Aziz, tam olarak güvenmez ve temkinli hareket eder.

Dilruba, kendisine gelir ve Efnan’ın verdiği kan sayesinde kendisinin ve bebeğinin hayatı kurtulur. Efnan, onu görmeye gelir. Dilruba Efnan’dan, kaçmak için yardım ister. Efnan, kabul eder. Ama Adem, Dilruba’yı kaçarken yakalar. Ama engel olmaz. Onun gitmesine müsaade eder.

Ona ara sıra çocuğunu görmek istediğini söyler. Dilruba, bindiği arabayla şehri terk eder. Piere, Kenan’a karşıda ters düşer. Piere’nin evine gece yarısı biri girer. Konağına birinin gireceğinden emin olan Piere, güvenliği güçlendirir. Giren kişi Piere’e yakalanır. Piere’nin adamları silahlarını çekip onun dönmesini bekler. Yakalanan kişi kim?

Aziz 25. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Adem’i Teselli Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler