Ana SayfaDizilerKardeşlerim 52. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kümesin Gerçek Sahibi Geliyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 52. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kümesin Gerçek Sahibi Geliyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 52. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayla ile Nebahat, Şengül’ü işe alır. Emir, Harika’nın kümeste kalmasını küçümseyip onunla dalga geçer. Tolga’nın da Harika ve Ömer’e laf atmasıyla ortalık karışır. Akif Harika’ya, annesinin tutuklu yargılanmasına karar verildiğini söyler. Ömer ise Akif’e, bir gün o cezayı ona keseceklerini, bakalım o zaman onun ne yapacağını sorar. Kardeşlerim 52. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kümesin gerçek sahibi geliyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Kümesin Gerçek Sahibi Geliyor!

Kardeşlerim 52. bölüm 2. fragmanında; Suzan tutuklanıyor. Hapse girerken Harika’yı Ömer’e emanet ediyor. Ömerlerin kaldığı kümes eve yaşlı bir kadın geliyor ve oranın kendi evi olduğunu söylüyor. Yaşlı kadın orada onlarla yaşamaya devam mı edecek? Yoksa çocukları evden kovacak mı?

İşte Kardeşlerim 52. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Akif, yatırım yaptığı gemiden haber alamayınca düşüp bayılır. Kendisine geldikten sonra gerçekten battığını öğrenir. Sigorta şirketinden ise sadece 200 bin lira alacağını öğrenince Ayla ile Nebahat’le ortak işe girer. Suzan’a şirket hisselerini geçirip onu yönetim kurulu başkanı yapar.

Asiye, Aybike, Süsen ve Harika, Emir’in şikayeti üzerine göz altına alınır. Onları kurtarmak için Doruk, Asiye’den ayrılmış gibi yapıp Özge’yle yakınlık kurar. Onun ağzından Emir’in kızlara oynadığı oyunu öğrenmeye çalışır. Öte yandan Oğulcan, Berk ve Ömer, Emir’in evine gizlice girip onu tehdit edecek bir şeyler ele geçirmek isterler.

Onun köpeğini görüp köpeği alıp çıkarken Emir’in babasına yakalanırlar. Ona gerçekleri anlatmak zorunda kalırlar. Emir’in babası oğlunun yaptıklarını öğrendikten sonra onlara yardım eder. Kızlar serbest kalır. Ancak Ayla, kızlara okuldan atacağını söyler. Süsen, tüm okula gerçekleri anlatır.

Okulun tüm öğrencileri okuldan ayrılmak için dilekçe yazar. Emir, kendi dilekçesini de yazıp annesinin karşısına çıkar ve ona eğer kızları okuldan atarsa herkesin okuldan ayrılacağını söyler. Ayla, kızları okuldan atmaktan vazgeçer. Akif’in şirketinin çekleri dönmeye başlar.

Gönül, Şengül’ü kışkırtarak kendisinin üzerine saldırmasını sağlar. Aybike ile Oğulcan, babalarının yanına gidip anneler gününde hep birlikte olmak istediklerini söyler. Orhan, eve gitmek için işten ayrılırken Gönül, sakatlanmış gibi yapıp onu oyalar. Şengül’ün kendisini darp ettiğini anlatıp Orhan’ın Şengül’den boşanması için ikna eder ve boşanma protokolünü imzalattırır.

Orhan, eve gidiyor ve Şengül’e boşanma protokolünü verir. Suzan, şirketin yönetim kurulu başkanı olduğunu için mutlu olup Nebehat’a hava atar. Nebahat ise ona, Akif’in durup dururken kimseye iyilik yapmayacağını söyler. Çok geçmeden polisler gelip Suzan’ı şirket borçlarından dolayı tutuklar.

Harika, Akif’e tokat atar. Gidecek yeri olmadığı için Ömer’in kapısını çalar. Ona, onlarla birlikte kümeste kalabilmek için izin ister.

Kardeşlerim 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harika Küçümsediği Kümeste Yaşamaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler