Ana SayfaDizilerOğlum 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Oğlum 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Oğlum, 14. yeni bölümüyle 18 mayıs çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde İrfan, Tuğrul’u yaralı bir şekilde Melike’nin babasının evine götürür. Oraya çağırdığı Veterinerle Tuğrul’u ameliyat ettirir. Zeynep, şehir dışına gitmek için tüm hazırlıklarını yapıp Efe’yle birlikte Melike’nin yanına gider. Melike Efe’ye inandığını söyledikten sonra rahatlayan Zeynep oğlunu alıp yola çıkar. Serbest bırakılan Tuğrul, Zeyne ile Efe’ye son anda yetişir. Oğlum 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gerçekler ortaya çıkıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

Oğlum 14. bölüm 1. fragmanında; İrfan, Melike’nin Tuğrul’u bıraktığını öğreniyor. Tuğrul emniyete gidiyor. İrfan, onu emniyette görünce kendisini şikayet edeceğini düşünüyor. Demet Meliha’dan, onun Kaan’ı birinden kurtardığını öğreniyor. Onun Kaan’ı kimden kurtardığını öğrenmeye çalışıyor. Zeynep, Sedat’a gidip Tuğrul’u serbest bıraktığı için can güvenliği olmadığını söylüyor. Tuğrul’un çocuk katili olduğunu öğrenen bir kaç adam Tuğrul’u darp etmek istiyor. Işıl’ın yanına giden Tuğrul, ona kendisinin suçlu olduğunu söylüyor.

İşte Oğlum 14. bölüm 1. fragmanı…

 

OĞLUM 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceren İrfan’ı bıçaklıyor. İrfan ile Melike geldiğinde Tuğrul’u yaralı bir şekilde bulur. Hemen Tuğrul’u arabaya bindirip hastaneye götürmek isterler. İrfan, Tuğrul’u hastaneye götürüp polise teslim olmak ister. Ama Melike, ne kızının ne de kocasının hapse girmesini istemez. İrfan, Tuğrul’u alıp kayın pederinin evine götürür.

Oraya Veteriner bir arkadaşını getirip Tuğrul’u ameliyat ettirir. Tuğrul’un ameliyatı başarılı geçer. İrfan onu yinede serbest bırakmaz. Ceren, vicdan azabı çeker ve karakola gidip Sedat komisere Tuğrul’u bıçakladığını itiraf etmek ister. İrfan, işine başlar. Ceren’i Sedat komiserin yanında gören İrfan ona engel olmaya çalışır.

Sedat, odasından uzaklaşınca İrfan, kızıyla konuşup itirafta bulunmamasını ister. Ceren, Sedat komisere başka bir olay anlatır. İrfan da rahatlar. Zeynep, şehir dışında kendisine iş ayarlar. Oğluyla birlikte taşınmak için tüm hazırlıklarını tamamlar. Sedat ile Demet, sevgili olur.

Demet, Meliha’nın Tuğrul’u tanıması üzerine onun ormanda onu gördüğünü anlayıp emniyete götürür. Ama Meliha, gördüklerini tam olarak anlatamaz. Öyle olunca Sedat, Meliha’nın anlattıklarına itibar etmez. Efe, gitmeden önce Melike ile görüşmek ister. Zeynep’de onu Melike’nin evine götürür.

Efe Melike’ye, Kaan ölmeden kendisiyle ne konuştuysa yazıp ona verir. Melike’ye Kaan’ı kendisinin öldürmediğini buna inanıp inanmadığını sorar. Melike’de Efe’ye, onun yapmadığını bildiğini söyler. Efe mutlu bir şekilde oradan ayrılır. Tuğrul, onların konuşmasını camdan duyar.

Zeynep’in oğlunu alıp şehir dışına taşınacağını anlar. Melike’den kendisini serbest bırakmasını onların yaptıklarını kimseye anlatmayacağını polise gitmeyeceğini söyler. Melike ona inanmaz. Öyle olunca Tuğrul, kimseye bir şey anlatmayacağını oğlu üzerine yemin eder.

Melike, Tuğrul’un oğlunun üzerine yemin etmesi üzerine onu serbest bırakır. Tuğrul, doğruca Zeynep’in peşine düşer. Onlar şehir dışına çıkmadan yakalar. Arabadan inip Zeynep’e nereye gittiklerini sorar. Tuğrul, Zeynep’i yolundan döndürebilecek mi?

Oğlum 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tuğrul Zeynep İle Efe’ye Son Anda Yetişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler