Ana SayfaDizilerOğlum 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tuğrul Zeynep İle Efe'ye Son Anda...

İlgili Postlar

Oğlum 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tuğrul Zeynep İle Efe’ye Son Anda Yetişiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Oğlum, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İrfan, Tuğrul’u yaralı bir şekilde Melike’nin babasının evine götürüyor. Oraya çağırdığı Veterinerle Tuğrul’u ameliyat ettiriyor. Zeynep, şehir dışına gitmek için tüm hazırlıklarını yapıp Efe’yle birlikte Melike’nin yanına gidiyor. Melike Efe’ye inandığını söyledikten sonra rahatlayan Zeynep oğlunu alıp yola çıkıyor. Serbest bırakılan Tuğrul, Zeyne ile Efe’ye son anda yetişiyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tuğrul Zeynep İle Efe’ye Son Anda Yetişiyor!

Oğlum dizisinin 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceren İrfan’ı bıçaklıyor. İrfan ile Melike geldiğinde Tuğrul’u yaralı bir şekilde buluyor. Hemen Tuğrul’u arabaya bindirip hastaneye götürmek istiyorlar. İrfan, Tuğrul’u hastaneye götürüp polise teslim olmak istiyor. Ama Melike, ne kızının ne de kocasının hapse girmesini istemiyor. İrfan, Tuğrul’u alıp kayın pederinin evine götürüyor.

OĞLUM 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Oraya Veteriner bir arkadaşını getirip Tuğrul’u ameliyat ettiriyor. Tuğrul’un ameliyatı başarılı geçiyor. İrfan onu yinede serbest bırakmıyor. Ceren, vicdan azabı çekiyor ve karakola gidip Sedat komisere Tuğrul’u bıçakladığını itiraf etmek istiyor. İrfan, işine başlıyor. Ceren’i Sedat komiserin yanında gören İrfan ona engel olmaya çalışıyor.

Sedat, odasından uzaklaşınca İrfan, kızıyla konuşup itirafta bulunmamasını istiyor. Ceren, Sedat komisere başka bir olay anlatıyor. İrfan da rahatlıyor. Zeynep, şehir dışında kendisine iş ayarlıyor. Oğluyla birlikte taşınmak için tüm hazırlıklarını tamamlıyor. Sedat ile Demet, sevgili oluyor.

Demet, Meliha’nın Tuğrul’u tanıması üzerine onun ormanda onu gördüğünü anlayıp emniyete götürüyor. Ama Meliha, gördüklerini tam olarak anlatamıyor. Öyle olunca Sedat, Meliha’nın anlattıklarına itibar etmiyor. Efe, gitmeden önce Melike ile görüşmek istiyor. Zeynep’de onu Melike’nin evine götürüyor.

Efe Melike’ye, Kaan ölmeden kendisiyle ne konuştuysa yazıp ona veriyor. Melike’ye Kaan’ı kendisinin öldürmediğini buna inanıp inanmadığını soruyor. Melike’de Efe’ye, onun yapmadığını bildiğini söylüyor. Efe mutlu bir şekilde oradan ayrılıyor. Tuğrul, onların konuşmasını camdan duyuyor.

Zeynep’in oğlunu alıp şehir dışına taşınacağını anlıyor. Melike’den kendisini serbest bırakmasını onların yaptıklarını kimseye anlatmayacağını polise gitmeyeceğini söylüyor. Melike ona inanmıyor. Öyle olunca Tuğrul, kimseye bir şey anlatmayacağını oğlu üzerine yemin ediyor.

Melike, Tuğrul’un oğlunun üzerine yemin etmesi üzerine onu serbest bırakıyor. Tuğrul, doğruca Zeynep’in peşine düşüyor. Onlar şehir dışına çıkmadan yakalıyor. Arabadan inip Zeynep’e nereye gittiklerini soruyor. Tuğrul, Zeynep’i yolundan döndürebilecek mi?

Oğlum 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceren Tuğrul’u Bıçakladığını İtiraf Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler