Ana SayfaDizilerBaba 13. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Büşra İlhan'a Geri Dönecek Mi?

İlgili Postlar

Baba 13. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Büşra İlhan’a Geri Dönecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baba, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Servet, tüm mal varlığı ele geçirdikten sonra elini öpenleri yanına alıyor. Kadircan, Cansu’nun gerçek yüzünü görüp amcasıyla kaldığına pişman oluyor. İlhan, Büşra’nın ailesiyle görüşmesini yasaklıyor. Kadir, serbest bırakılıyor. Ailesiyle birlikte bir ev tutup yerleşiyorlar. Büşra, İlhan’ın Kadir’e pusu kurduğunu anlayıp onu arayıp uyarıyor. Kadir, hemen güvenli bir ortama saklanıyor. Baba 13. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Büşra, İlhan’a geri dönecek mi?

Salı Dizileri 2022

Büşra İlhan’a Geri Dönecek Mi?

Baba 13. bölüm 1. ön izlemesinde; Büşra, İlhan’ın yaptıklarından sonra İpek’in evine sığınıyor. İlhan, İpek’in evine gidip ondan Büşra’yı bırakmasını istiyor. İpek ona karşı çıkıyor. İlhan, korumaları yaralayıp Büşra’yı zorla almak istiyor. En sonunda Büşra, İlhan’la konuşmak için dışarı çıkıyor. Büşra, İlhan’la evliliğini bitirecek mi? Yoksa ona geri mi dönecek?

İşte Baba 13. bölüm 1. ön izlemesi…

BABA 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, Ferit’i havuzdan çıkarıp onu hayata döndürmeye çalışıyor. Onun öldüğü anlaşılınca Kadir, nezarete atılıyor. Servet, elini uzatıp kimler elini öperse kendisiyle zenginlik içinde yaşayacağını söylüyor. Şahika, Merve babasının elini öpüyor. Cansu da KadirCan’a baskı yapıp birlikte Servet’in elini öpüp onunla kalıyorlar.

Fazilet Servet’e, acıdığını mülkün Allah’a ait olduğunu öğretemediği için üzüldüğünü söyleyip Emin’in kaldığı rehabilitasyon merkezine gidiyorlar. Emin, o gece çocukları ve torunlarını oraya yerleştiriyor. Kadir’in nezarette olduğunu öğrenince hemen emniyete gidiyor.

Oğlunu görmek istiyor. Polisler buna izin vermeyince olay çıkarıp kendisini nezarete attırıp sabaha kadar oğluyla konuşma fırsatı buluyor. Oradan çıkar çıkmaz Servet’in yanına gidiyor. Ona bu yaptıklarının hesabını soruyor. İlhan, Kadir’in hapisten çıkmaması için seferber oluyor.

Kadir’in babasını öldürdüğünü zannedip Büşra’nın ailesini aramasını ve görüşmesini yasaklıyor. Büşra, bir fırsatını bulup Servet abisiyle görüşmeye gidiyor. Servet, ailesinin kaldığı yeri bulup oraya gidiyor ve babasına öpmesi için elini uzatıyor. Emin, Servet’in elini kırarcasına büküp onu kovuyor.

Servet o sinirle gidip babasının Ödemiş’teki evini yıktırıyor. Emin, ailesiyle oraya dönmeye hazırlanırken evini oğlunun yıktırdığını öğreniyor. Kadir, delil yetersizliğinden serbest bırakılıyor. Oda Servet’e hesap sorduktan sonra ailesiyle yaşayabilecekleri kiralık bir daire bulup yerleşiyorlar.

İpek’in telefonundan Kadir’e bir mesaj geliyor. Kadir’de oraya gidiyor. Büşra, İlhan’ın abisine pusu kurup onu öldüreceğini anlıyor. Korumalardan birinin telefonunu alıp Kadir abisini arayıp hemen bulunduğu yerden uzaklaşmasını istiyor. Kadir de, hemen güvenli bir ortam bulup peşindeki adamları atlatmaya çalışıyor.

Baba 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlhan Büşra’nın Ailesiyle Görüşmesini Yasaklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler