Ana SayfaDizilerSadakatsiz 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Tutuklanıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 58. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin Asya’yı, ölümle tehdit ediyor. Asya’da, onun konuşmalarını kayıt ediyor. Derin, Onur’un yanına gidiyor. Asya’da oğluyla bir arkadaşının evine gidiyor. Volkan, Derin’e ve Asya’ya ulaşamayınca onların hayatından endişeleniyor. Volkan, Asya’nın isteği üzerine Derin’le boşanma konuşması yapmak istiyor. Yapamayınca Asya onun yanına gelip Derin’in yanında Volkan’ın ondan boşanmak istediğini onun kendisini sevdiğini söylüyor. Derin, öfkeden deliye dönüp Asya’ya bıçak çekiyor. Volkan, ona engel olmaya çalışırken yaralanıyor. Sadakatsiz 59. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Gönül’ün şikayeti üzerine tutuklanıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Volkan Tutuklanıyor!

Sadakatsiz dizisi iki bölüm sonra ekranlara veda edecek. Dizinin 59. bölüm fragmanında; Volkan, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Asya’nın yaptığı harekete içerleyen Volkan, o bıçağı Derin değil onun kendisine sapladığını söylüyor. Volkan, hastaneden çıktıktan sonra Derin’e, Asya’nın söylediklerinin doğru olduğunu, hala onu sevdiğini ve boşanmak istediğini söylüyor. O sırada Polisler gelip Volkan’ı tutukluyor. Gönül, Volkan’ı dolandırıcılıktan mı şikayet etti?

İşte Sadakatsiz 59. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 58. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin, öfkeyle Asya’nın yanına gidip onu arabadan indiriyor ve ona o aldığı evi geri vermesini istiyor. Asya’nın tavırları karşısında iyice öfkelenen Derin, onu ölümle tehdit ediyor. Asya o konuşmaları ses kaydını telefonuna alıyor. Daha sonra telefonunu arabanın yanına bırakıp oğlunu da alıp bir arkadaşının evine gidiyor.

Ali’nin telefonunu da kapatıyor. Volkan, Asya’nın arabasının yanında onun telefonunu ve yarım kalan mesajı okuyor. Derin’in, Asya ile oğluna bir şey yapmasından korkuyor. Derin ise, soluğu Onur’un yanında alıyor. Onur, olanları duyunca Derin’in psikolojisinin yerinde olmadığını anlıyor.

Derin, Onur’un Volkan’ı suçlaması üzerine ne varsa kırıp döküyor. Onur onu sakinleştirmeye çalışırken eli yaralanıyor. Onur’un kanı Derin’in üzerine bulaşıyor. Volkan, hem Derin’den hem de Asya’dan haber alamayınca polise gidip onların hayatından endişelendiğini söylüyor.

Derin, Onur’un evinde uyuyup kalıyor. Onur, Gönül hanıma Derin’in evinde olduğunu haber veriyor. Gönül, gidip kızını oradan alıyor. Onur’u da bir daha kızının yanına yaklaşmaması konusunda uyarıyor. Asya, olanları duyduktan sonra evine dönüyor. Volkan’a, Derin’in Onur’la görüştüğünü onunla ilişkisi olduğunu söylüyor.

Ona bunun Derin’den boşanmasını kolaylaştıracağını, boşanmayı bir an evvel hızlandırmasını istiyor. Volkan’da kabul edip Derin’le konuşmaya gidiyor. Ama bir türlü konuşmaya giremiyor. Asya arıyor. Asya’ya da Zeynep’in hasta olduğunu söylüyor. Oda, Volkan’ın evine gidip Derin’e, kocasının kendisini sevdiğini ve ondan boşanıp kendisiyle evleneceğini söylüyor.

Derin, duydukları karşısında sinirlerine hakim olamıyor ve bıçakla Asya’nın üzerine saldırıyor. Volkan, ona engel olmaya çalışırken yaralanıyor.

Sadakatsiz 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin Volkan’ı Yaralıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler