Ana SayfaDizilerYargı 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Yargı 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

Kanal D’nin pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Yargı, 32. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin ile Ilgaz, boşanma davalarının görüleceği adliyeye birlikte girer. Eren, Ilgaz’la konuşup boşanmamasını ister. Metin de Ceylin’i boşanmaktan vazgeçirmeye çalışır. Hakime hanım, hem Ceylin’e, hem de Ilgaz’a emin olup olmadıklarını sorar. İkisi de evet deyince hakime hanım onların evliliğini sonlandırır. Yargı 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ilgaz, öğrendiği gerçekle yıkılıyor.

Pazar Dizileri 2022

Ilgaz Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

Yadgı 32. bölüm 2. fragmanında; Ilgaz ile Derya savcı, üst üste işlenen cinayeti kimin işlediğini bulmak için birlikte hareket ediyor. Pars, Zafer’i Serdar’ın öldürdüğünden emin oluyor. Ilgaz’da, Serdar’ın her şeyi itiraf etmesi için onu sıkıştırıyor. Eren Ilgaz’ı arayıp adli tıp sonucunun geldiğini söylüyor. Ilgaz, duyduğu sonuçla yıkılıyor.

İşte Yargı 32. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Ilgaz, Ceylin’in ani çıkışlarına daha fazla dayanamaz ve evi terk etmek istediğini söyler. Ceylin de ona, boşanmaları gerektiğini söyler. Ilgaz, işinin başına döner. İlk işi Çınar’la görüşmek olur. Çınar abisine, Zafer’le boğuşurken silahın bir kez patladığını söyleyip yemin eder. Pars ile Eren, cinayet günü Zafer’in Çınar’ı takip ettiğini tespit eder.

Ceylin, emniyete gidip Ilgaz’ın kardeşiyle görüştüğünü öğrenir. Onun bu yaptığına alınıp, bu kadar çabuk kardeşinin tarafına geçeceğini ummadığını söyler. Pars ile Eren, bu cinayeti Serdar’ın işlemiş olabileceğini düşünüp onu ulaşmaya çalışır. Serdar ise, kızları arayıp onları otele davet eder.

Eren, kızına durumu anlatıp ondan Serdar’ın yerini bulmak için yardım ister. Otele Tuğçe de gider. Ceylin, yeğeninin otelde olduğunu öğrenir. Eren, kızından Serdar’ın kaldığı oteli öğrenir. Oda hemen Ilgaz’a haber verir. Ceylin, Ilgaz’dan Parla’nın da orada olduğunu öğrenir.

Hep birlikte otele giderler. Serdar, otelden kaçar. Cüneyt onu alıp Yekta’ya götürür. Ilgaz, eşyalarını almak için Ceylin’in yanına gider. Ceylin, Ilgaz’ın boşanma davasını açtığını öğrenir. Ona son bir kez sarılmak ister. İkili, severek ayrılmanın acısını yaşar ve o geceyi birlikte geçirirler.

Ilgaz, eşyalarını toplayıp evine gider. Bahçedeki karavanı tamir etmeye başlar. Pars ile Eren, Ilgaz’ın boşanacağını öğrenip ona destek olmak için yanına giderler. Onu bahçede karavanı tamir ederken görüp kolları sıvayıp ona yardım ederler. Yekta, adliyenin önünde Serdar’ı sıkıştırır.

Serdar, Zafer’e iki kurşun sıktığını itiraf eder. Yekta, hemen Serdar’ı arabaya bindirip götürürken onları Pars görür ve Yekta’ya aranan birini kaçırmakla suçlanmaması için Serdar’ı indirmesini ister. Serdar, sorguya çekilmek üzere emniyete alınır. Ceylin’in, bir müvekkilinin davasında üst üste cinayetler işlenir.

Ilgaz, Ceylin’e dikkatli olması için ısrar eder. Altı ay sonra Eren, Ceylin’i emniyete getirir. Bulunan cesedin konulduğu yerde Ceylin’in kanlı parmak izleri tespit edilir. Ceylin, Serdar’ı mı öldür mü?

Yargı 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Resmen Boşanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler