Ana SayfaDizilerKardeşlerim 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harika Küçümsediği Kümeste Yaşamaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 52. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harika Küçümsediği Kümeste Yaşamaya Başlıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 52. yeni bölümüyle 14 mayıs cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Emir, kızları kendisini öldürme suçuyla tutuklattırır. Doruk, Özge’yle yakınlık kurup onları hapisten kurtarmak ister. Öte yandan Ömer, Oğulcan ve Berk, Emir’in köpeğini çalıp onu tehdit ederek şikayetini geri aldırır. Gönül, öyle bir oyun oynuyor ki Orhan’ı Şermin’den boşanmaya ikna eder. Akif, batar ve batan şirketin başına Suzan’ı geçirir. Suzan, Akif yüzünden tutuklanır. Kardeşlerim 52. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Harika, küçümsediği kümeste yaşamaya başlıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Harika Küçümsediği Kümeste Yaşamaya Başlıyor!

Kardeşlerim 52. bölüm 1. fragmanında; Ayla ile Nebahat, Şengül’ü işe alıyor. Emir, Harika’nın kümeste kalmasını küçümseyip onunla dalga geçiyor. Tolga’nın da Harika ve Ömer’e laf atmasıyla ortalık karışıyor. Akif Harika’ya, annesinin tutuklu yargılanmasına karar verildiğini söylüyor. Ömer ise Akif’e, bir gün o cezayı ona keseceklerini, bakalım o zaman onun ne yapacağını soruyor.

İşte Kardeşlerim 52. bölüm 1. fragmanı…

 

KARDEŞLERİM 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Akif, yatırım yaptığı gemiden haber alamayınca düşüp bayılır. Kendisine geldikten sonra gerçekten battığını öğrenir. Sigorta şirketinden ise sadece 200 bin lira alacağını öğrenince Ayla ile Nebahat’le ortak işe girer. Suzan’a şirket hisselerini geçirip onu yönetim kurulu başkanı yapar.

Asiye, Aybike, Süsen ve Harika, Emir’in şikayeti üzerine göz altına alınır. Onları kurtarmak için Doruk, Asiye’den ayrılmış gibi yapıp Özge’yle yakınlık kurar. Onun ağzından Emir’in kızlara oynadığı oyunu öğrenmeye çalışır. Öte yandan Oğulcan, Berk ve Ömer, Emir’in evine gizlice girip onu tehdit edecek bir şeyler ele geçirmek isterler.

Onun köpeğini görüp köpeği alıp çıkarken Emir’in babasına yakalanırlar. Ona gerçekleri anlatmak zorunda kalırlar. Emir’in babası oğlunun yaptıklarını öğrendikten sonra onlara yardım eder. Kızlar serbest kalır. Ancak Ayla, kızlara okuldan atacağını söyler. Süsen, tüm okula gerçekleri anlatır.

Okulun tüm öğrencileri okuldan ayrılmak için dilekçe yazar. Emir, kendi dilekçesini de yazıp annesinin karşısına çıkar ve ona eğer kızları okuldan atarsa herkesin okuldan ayrılacağını söyler. Ayla, kızları okuldan atmaktan vazgeçer. Akif’in şirketinin çekleri dönmeye başlar.

Gönül, Şengül’ü kışkırtarak kendisinin üzerine saldırmasını sağlar. Aybike ile Oğulcan, babalarının yanına gidip anneler gününde hep birlikte olmak istediklerini söyler. Orhan, eve gitmek için işten ayrılırken Gönül, sakatlanmış gibi yapıp onu oyalar. Şengül’ün kendisini darp ettiğini anlatıp Orhan’ın Şengül’den boşanması için ikna eder ve boşanma protokolünü imzalattırır.

Orhan, eve gidiyor ve Şengül’e boşanma protokolünü verir. Suzan, şirketin yönetim kurulu başkanı olduğunu için mutlu olup Nebehat’a hava atar. Nebahat ise ona, Akif’in durup dururken kimseye iyilik yapmayacağını söyler. Çok geçmeden polisler gelip Suzan’ı şirket borçlarından dolayı tutuklar.

Harika, Akif’e tokat atar. Gidecek yeri olmadığı için Ömer’in kapısını çalar. Ona, onlarla birlikte kümeste kalabilmek için izin ister.

Kardeşlerim 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suzan Akif Yüzünden Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler