Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 136. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Abdulkadir, Hakan’ın fotoğrafının üzeri karalanmış şekilde bulur. Hakan, kendisini birinin öldürmek istediğini anlar. Züleyha, Çukurova’da kadınların erkeklerle aynı yevmiyeyi alması için mücadele eder. Çolak ağa, Züleyha’nın bu fikrine karşı çıkar. Hakan’ın başına birisi silahını dayar. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final tarihi belli oldu.

Perşembe Dizileri 2022

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Bir Zamanlar Çukurova bu sezon final yapacak. Dizi altı bölüm sonra ekranlara veda edecek. Büyük bir ilgiyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisi 16 haziran da final bölümüyle ekrana gelecek.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 135. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha ile Hakan’ın nikahları kıyılacağı sırada Lütfiye ortadan kaybolur. Vahap, jandarmadan kaçarken Lütfiye’nın arabasına biner ve onunla uzaklaştıktan sonra Lütfiye’nin elini öpüp onu orada bırakır. Züleyha, Lütfiye’nin Çolak ağa tarafından kaçırıldığını düşünüp ortalığı ayağa kaldırır. Jandarma Çolak ağayı göz altına alır. Lütfiye, saatler sonra bulunur.

Çiftliğe gelen Lütfiye, Züleyha ile Hakan’ın nikahlarını kıyar. Daha sonra herkes düğünde buluşur. Fikret oraya geldiğinde teyzesini sağ salim görünce rahatlar. Tam gideceği sırada Zeynep’i görüp kalır. Onu dansa kaldırır. Düğünün ertesi gün Hakan, çiftliğin tüm çalışanlarını toplayıp onlara bir konuşma yapar.

Onlara kendi konaklarını yaptırdığını, bitene kadar orada kalacağını ve düzenlerinin eskisi gibi devam edeceğini söyleyip herkese altın dağıtır. Daha sonra hulara da gidip oradaki işçilere erzak ve altın dağıtır. Züleyha, Leyla’nın nazarlığının kaybolduğunu anlar. Boş yere başka çalışanların günahını alır.

Şermin’in kapısına gidip onun kızıyla konuşmalarından nazarlığı onun çaldığını anlar. İçeri girip Şermin’den nazarlığı ister. Betül’ün sert konuşmasından sonra Züleyha onları çiftlikten kovar. Şermin ile Betül, beş parasız ve evsiz sokakta kalırlar. Betül, doğruca Abdulkadir’in yanına gidip ona, hala onu çok sevdiğini söyleyip ondan kendisini affetmesini ister.

Abdulkadir ise, onu kovar ve bir daha gözüne görünmemesini ister. Vahap onların konuşmasını duyup Şermin ile Betül’ü kendi evine götürür. Bu arada Çolak ağa ile Abdulkadir, aynı masaya oturup Betül’den intikam alma planları yapar. Abdulkadir, Betül ile Çolak ağanın nikahlarının sahte olduğunu Vahap’tan öğrenir.

Bunu Betül’ün hala bilmediğini de öğrenir. Gece yarısı Hakan’ı arayan Abdulkadir onu yanına çağırır. Hakan’da arabasına binip onun yanına gider. Züleyha Hakan’ı takip eder ve onu Abdulkadir’le birlikte yakalar. Hakan’a, bir daha onunla görüşmemesini isteyen Züleyha, onların hala bir planlar içinde olmasına çok bozulur.

Bir Zamanlar Çukurova 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha İle Hakan’ın Arası Bozulacak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova 136. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hakan’ı Öldürmek İsteyen Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler