Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha İle Hakan'ın Arası...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 136. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha İle Hakan’ın Arası Bozulacak Mı?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 135. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Lütfiye’nin bulunmasıyla Züleyha ile Hakan’ın nikahı kıyılıyor. Hakan, ertesi gün tüm çiftlik çalışanlarına altın dağıtıyor. Züleyha, Şermin’in hırsızlık yaptığını öğrenip onları çiftlikten kovuyor. Vahap, Betül ile Şermin’i kendi evine götürüyor. Abdulkadir, gece yarısı Hakan’ı yanına çağırıyor. Züleyha, Hakan’ı takip edip onları birlikte bir planlar yaparken basıyor. Züleyha ile Hakan’ın arası bozulacak mı?

Perşembe Dizileri 2022

Züleyha İle Hakan’ın Arası Bozulacak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova 136. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha ile Hakan’ın nikahları kıyılacağı sırada Lütfiye ortadan kayboluyor. Vahap, jandarmadan kaçarken Lütfiye’nın arabasına biniyor ve onunla uzaklaştıktan sonra Lütfiye’nin elini öpüp onu orada bırakıyor. Züleyha, Lütfiye’nin Çolak ağa tarafından kaçırıldığını düşünüp ortalığı ayağa kaldırıyor. Jandarma Çolak ağayı göz altına alıyor. Lütfiye, saatler sonra bulunuyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 135. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çiftliğe gelen Lütfiye, Züleyha ile Hakan’ın nikahlarını kıyıyor. Daha sonra herkes düğünde buluşuyor. Fikret oraya geldiğinde teyzesini sağ salim görünce rahatlıyor. Tam gideceği sırada Zeynep’i görüp kalıyor. Onu dansa kaldırıyor. Düğünün ertesi gün Hakan, çiftliğin tüm çalışanlarını toplayıp onlara bir konuşma yapıyor.

Onlara kendi konaklarını yaptırdığını, bitene kadar orada kalacağını ve düzenlerinin eskisi gibi devam edeceğini söyleyip herkese altın dağıtıyor. Daha sonra hulara da gidip oradaki işçilere erzak ve altın dağıtıyor. Züleyha, Leyla’nın nazarlığının kaybolduğunu anlıyor. Boş yere başka çalışanların günahını alıyor.

Şermin’in kapısına gidip onun kızıyla konuşmalarından nazarlığı onun çaldığını anlıyor. İçeri girip Şermin’den nazarlığı istiyor. Betül’ün sert konuşmasından sonra Züleyha onları çiftlikten kovuyor. Şermin ile Betül, beş parasız ve evsiz sokakta kalıyorlar. Betül, doğruca Abdulkadir’in yanına gidip ona, hala onu çok sevdiğini söyleyip ondan kendisini affetmesini istiyor.

Abdulkadir ise, onu kovuyor ve bir daha gözüne görünmemesini istiyor. Vahap onların konuşmasını duyup Şermin ile Betül’ü kendi evine götürüyor. Bu arada Çolak ağa ile Abdulkadir, aynı masaya oturup Betül’den intikam alma planları yapıyor. Abdulkadir, Betül ile Çolak ağanın nikahlarının sahte olduğunu Vahap’tan öğreniyor.

Bunu Betül’ün hala bilmediğini de öğreniyor. Gece yarısı Hakan’ı arayan Abdulkadir onu yanına çağırıyor. Hakan’da arabasına binip onun yanına gidiyor. Züleyha Hakan’ı takip ediyor ve onu Abdulkadir’le birlikte yakalıyor. Hakan’a, bir daha onunla görüşmemesini isteyen Züleyha, onların hala bir planlar içinde olmasına çok bozuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova 135. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Hakan’ı Abdulkadir’le Birlikte Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler