Ana SayfaDizilerMahkum 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Savaş Gerçekten Yaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Mahkum 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Savaş Gerçekten Yaşıyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Barış, annesinin ölümüyle yıkılıyor. Fırat, Barış’ın delilleri ele geçireceğini düşünerek Tahir’le birlikte bir plan yapıyor. Barış, delilleri değiştiriyor. Tahir, tüm suçu üzerine alıp Fırat’ın serbest kalmasını sağlıyor. Fırat, serbest kaldıktan sonra eski dosyalarına devam etmek istiyor. Ama yeni başsavcı engel oluyor. Barış, sürekli Savaş’ı görüyor. Savaş, gerçekten yaşıyor mu?

Perşembe Dizileri 2022

Savaş Gerçekten Yaşıyor Mu?

Mahkum dizisinin 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zait, karısını öldürüyor. Barış, annesinin ölüm haberiyle yıkılıyor. Zait, karısına otopsi yapılmasına karşı çıkıyor. Barış, annesini babasının öldürdüğünü anlıyor. Ondan annesinin intikamını almak istiyor. Fırat, teslim olduktan sonra, Barış’ın delilleri ele geçireceğini tahmin edip Tahir’le bir plan yapıyor.

MAHKUM 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Barış, delilleri ele geçiriyor. Bıçakta Fırat’ın kanı çıkıyor. Tahir Fırat’la anlaştığı gibi mahkemeye çıkıyor ve cinayeti kendisinin işlediğini söyleyip tüm ayrıntılarını anlatıyor. Tahir, Fırat’ın karısını öldürüp kızını kaçırma suçundan tutuklanıyor. Fırat, serbest kalıyor ve eski görevine savcılığa geri dönüyor.

Tahir’e söz verdiği gibi gerçek katilleri bulup onu hapisten çıkarmak için hemen harekete geçiriyor. Ama yeni gelen başsavcı Fırat’ın eski dosyaları almasına karşı çıkıyor. Efkan’ın adamı olan başsavcı Fırat’ın her hareketini kontrol ediyor. Barış, Fırat’ın kendisini yakalayabileceğini düşünüp saklanıyor.

Ama önce babasının yanına gidip onu boğazlayıp öldürmek istiyor. Sasha, Barış babasını öldürmeden yetişip onu engelliyor. Efkan, Fırat’ın serbest kalmasıyla onun çevresine adamlarını yerleştirip hep hareketini kontrol ediyor.

Fırat, Büge’yle konuşmaya evine gidiyor. Onun çocuğuna oyuncak bir ayı hediye edip onunla konuşuyor. Ona, Barış’ın seri katil olduğunu, bir gün onu tutukladığında ona da suç ortaklığından soruşturma açacağını söylüyor. Büge, Fırat’ı yolcu ettikten sonra Barış’ı arayıp Fırat’ın eve gelip gittiğini, bir daha oraya gelmeyeceğini söyleyip eve dönmesini istiyor.

Fırat, onların konuşmalarını ayının içine yerleştirdiği ses kaydından dinliyor. Barış, Savaş’ı görüyor. Onun yaşadığını düşünmeye başlıyor ve Büge’ye her şeyin başladığı yere gideceğini söylüyor. Savaş’ı attığı yere gidip o gün neler olduğunu hatırlıyor.

İkiz kardeşi Savaş’ı, balkondan itip öldürdüğünden emin olan Barış’ın bulunduğu dairenin kapısı çalıyor. Barış, karşısında elinde valizle Savaş’ı görüyor. O sırada Fırat içeri giriyor. Savaş, gerçekten yaşıyor mu? Yoksa tüm gördükleri Barış’ın zihninin bir oyunu mu?

Mahkum 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Aklanıp İşine Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler