Ana SayfaDizilerÜç Kuruş Dizisinde Bahar'a Veda!

İlgili Postlar

Üç Kuruş Dizisinde Bahar’a Veda!

Show TV’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kuruş, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kartal, Bahar ile Ateş’i kurtarabilmek için Baybars’ın istediklerini yapıyor. Mesut’un aracılığıyla Baybars’ı sınırdan kaçırabilecek adamlarla görüşürken Çetin’in ücreti ödemesiyle anlaşma sağlanıyor. Ancak Bahar her şeye rağmen Baybars’ın Kartal’ı öldüreceğini anlıyor. Kartal’ın yaşaması için kendisini feda eden Bahar, planını kuruyor. Baybars’a, Kılıç’ın hala kendisine aşık olduğunu ve Biricik’in intikamını almak için kendisini öldürebileceğini söylüyor. Üç Kuruş dizisinde Bahar’a veda…

2021 Pazartesi Dizileri

Üç Kuruş Dizisinde Bahar’a Veda!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’ta Bahar’ın ölümü yayınlanan bölüme damgasını vurdu. Baybars ve Kılıç tarafından kaçırılan Bahar, hem Kartal’ı hem oğlunu kurtarabilmek için kendisini feda ediyor. Baybars’la yaptığı anlaşma sonucu ondan Kartal yerine kendisini öldürmesini isteyen Bahar, kurduğu planla oğlu Ateş’i de kurtarmayı başarıyor. Ateş’i Şahin kurtarırken, onların kaçmasına yardım eden Mesut vurularak öldürüyor. Kartal, tek başına gittiği buluşma yerinde Bahar’ı almak isterken Baybars aniden acımasızca Bahar’ı vuruyor. Gözyaşları içinde olduğu yerde kalan Kartal’ın acısı izleyenleri derinden etkiliyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN 25. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Büyük finale son 3 bölüm kalan ‘Üç Kuruşun dün akşam ekrana gelen heyecan dolu yeni bölümünde Kartal, Bahar ile Ateş’i kurtarabilmek için Baybars’ın istediklerini yapıyor. Mesut’un aracılığıyla Baybars’ı sınırdan kaçırabilecek adamlarla görüşürken Çetin’in ücreti ödemesiyle anlaşma sağlanıyor.

Ancak Bahar her şeye rağmen Baybars’ın Kartal’ı öldüreceğini anlıyor. Kartal’ın yaşaması için kendisini feda eden Bahar, planını kuruyor. Baybars’a, Kılıç’ın hala kendisine aşık olduğunu ve Biricik’in intikamını almak için kendisini öldürebileceğini söylüyor.

Daha sonra Şahin’den aldığı telefonla gizlice Kartal’ı arayarak buluşma yerine tek gitmesini söylüyor. Ateş’in olduğu deponun adresini Kartal’a veren Bahar, Ateş’le birlikte orada tutulduğunu söylüyor. Efe, Çetin, Ruşen, Şesu, Mesut ve adamları, Bahar’ın söylediği adrese giderken Kartal buluşma mekanına tek başına gidiyor.

Kartal, Bahar ile Ateş’i birlikte sanıyordu ancak Baybars ve Kılıç’ın yanında Bahar’ı getirdiğini görünce büyük bir şok yaşanıyor. Finalde Baybars, Bahar’ı acımadan öldürüyor. Bu sırada Ateş’i kurtarmayı başaran Şahin, Bahar’ın istediği gibi havai fişekler patlatarak güvende olduklarının mesajını veriyor. Oğlunun kurtulduğunu anlayan Bahar, Kartal’ın kollarında son nefesini veriyor. Korkunç bir yıkım yaşayan Kartal’ın bu olaydan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.

Üç Kuruş 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal Bahar’ı Arabasıyla Uçarak Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler