Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer'den Boşanacak Mı?

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’den Boşanacak Mı?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Türkan, Somer’i terk edip babasının evine gittikten sonra Rüçhan ona adeta savaş açıyor. Somer ise, Türkan’ı sevdiğini anlayıp onun güvenini tekrar kazanmak için uğraşıyor. Hatta onu kaçırıp konuşmak için tekneye götürüyor. Rüçhan, Mine’yi yanına çağırıp karnındaki çocuğun oğlundan olduğundan emin olduktan sonra onu müstakbel gelini olarak ilan ediyor. Üç Kız Kardeş 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan Somer’den boşanacak mı?

Salı Dizileri 2022

Türkan Somer’den Boşanacak Mı?

Üç Kız Kardeş 12. bölüm 1. fragmanında; Somer, Türkan’a aşık olduğunu itiraf ediyor. Ama Türkan, Somer’in sevgisine inanmıyor. Somer annesine, Türkan’la evliliğine bir şans daha vermek istediğini söylüyor. Rüçhan ise buna karşı çıkıyor. Nesrin, kızının yuvasını kurtarmak için uğraşıyor. Türkan annesine, Somer’e inanmadığını bu evliliği bitirmek istediğini söylüyor. Mahkeme günü geliyor. Mahkemede Türkan’ın kararı ne olacak?

İşte Üç Kız Kardeş 12. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Türkan, baba evine dönüyor. Nesrin, kızının yuvasını kurtarmak için Nezahat’ten yardım istiyor. Borç harç Rüçhan’ın istediği altınların bir kısmını ayarlayan Nesrin, Nezahat’ten altınları Rüçhan’a gönderiyor. Rüçhan, Nezahat’ı özellikle bekletiyor. Geldikten sonra altınları saymadan hizmetçisine verip ondan altınları çalışanlara dağıtmasını istiyor.

Nezahat, çok bozulsa da Nesrin’le onu buluşturup konuşturmak için evine çağırıyor. Rüçhan, Nezahat’in evine gidiyor. Uzlaşmak için gelmediğini söyleyip Nesrin’e, Türkan’ın kendisi için bittiğini söylüyor. Somer ise, Türkan’ı sevdiğini anlayıp onunla konuşmak için sürekli arıyor. Ama Türkan onun telefonlarını açmıyor.

Somer, Hakan ile Serdar’ı tekneye çağırıp Türkan’la konuşmak için bir plan yapıyor. Nesrin, çocuklarını bayram alışverişine çıkartıyor. Türkan, ailesine yük olmuş gibi hissedip kendisine hiçbir şey almıyor. Kızlar Mesut’a kıyafet alıp onu mutlu ediyor. Nesrin, Rüçhan’la konuştuklarını Sadık’a söyleyemiyor.

Nezahat yokken Fatih eve girip sakladığı paraları alıp çıkıyor. Rüçhan, Fatih’i arayıp yanına çağırıyor. Ondan, ev hissesi için dava açmasını istiyor. Fatih’e, evin değerinden çok fazlasını ona vereceğini söyleyip evi almak istediğini söylüyor. Parayı duyan Fatih, Rüçhan’ın teklifini kabul ediyor.

Daha sonra Rüçhan, Mine’yi yanına çağırıp ona karnındaki bebeğin oğlundan olup olmadığını soruyor. Mine, kocasının çocuğu olmadığını bunu bildiği için karnındaki çocuğa babalık etmek istediğini söylüyor. Rüçhan, Mine’ye inanıyor ve ona müstakbel gelini olmasını istediğini ilan ediyor. Somer, Türkan’ı kaçırıp tekneye götürüyor. Ona aşkını ilan edip sarılıyor.

Üç Kız Kardeş 11. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’ı Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler