Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 11. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan'ı Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 11. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’ı Kaçırıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 11. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Türkan, Somer’in telefonlarına cevap vermez. Somer, Hakan ile Serdar’ı yanına çağırıp onlarla birlikte Türkan’ın gönlünü alabilmek için bir plan yapar. Onlarda Somer’e bu konuda yardım eder. Somer, annesinin planlarından habersiz Türkan’a kendisini affettirmeye çalışır. Üç Kız Kardeş 11. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Somer, Türkan’ı tekneye kaçırıyor.

Salı Dizileri 2022

Somer Türkan’ı Kaçırıyor!

Üç Kız Kardeş 11. bölüm 2. ön izlemesinde; Somer, Türkan telefonlarına cevap vermeyince soluğu onun evinde alıyor. Onu konuşmak için bahçeye çağırıyor. Türkan’ı ikna edemeyince onu omuzlayıp tekneye bindirip kaçırıyor. Dönüş ile Derya, ablalarının çığlığını duyunca bahçeye çıkıyorlar. Somer’in Türkan’ı kaçırdığını görüyorlar. Ama hiçbir şey yapamıyorlar.

İşte Üç Kız Kardeş 11. bölüm 2. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüçhan, Türkan’ı alıp onu Somer’in nerede kiminle olduğunu göstermeye götürür. Yolda, Sadık’ın hastaneye kaldırıldığı haberi gelince Türkan’ı hastaneye götürüp bırakır. Sadık’ın durumu ciddiyetini korur. Doktor onu, ağır bir ameliyata alır. Somer’in de durumdan haberi olup hastaneye gelir.

Nesrin, Somer’den Türkan’ı kardeşlerinin yanına götürmesini ister. Eve gitmeden önce Türkan, önce Rüçhan’ın yanına gitmek ister. Onun yüzüne, babasına bir şey olursa onun katili olacağını, evlendiği zaman ondan çok şey öğreneceğini zannettiğini ama sadece ondan sevgisizlik öğrendiğini söyleyip babasının evine gider.

Mesut, Sadık babasına bir şey olmasından çok korkar. Somer, Türkan’ı eve götürüp orada Hakan ile Serdar’la tanışır. Onları evden gönderir. Somer’in boşanma davasını açtığını duyan Türkan, onun yanında kalmasını istemediğini söyler. Somer, annesinin Türkan’ın ailesine neler yaptığını öğrenir. Gidip kuyumcudan altın alıp annesinin önüne atar.

Özer bey, hastaneye gidip Nesrin’den karısı adına özür diler. Rüçhan, Özer’den Mine’yle ilgili bilgiler bulmasını istemişti. Oda, Mine’nin Halit’le çekilmiş fotoğraflarını bulup ona getirir. Rüçhan’da, o fotoğrafları oğluna verip Mine’nin kocasından hiç ayrılmadığını, o bebeğinden kocasından olduğunu söyler.

Somer, fotoğrafları götürüp Halit’in önüne atar ve Mine’yle ona mutluluklar dileyip gider. Sadık, hastaneden çıkarılıp eve getirilir. Onu gören Mesut, çok mutlu olur ve ceketini çıkarıp Sadık babasına verip dizine yatar. Somer, evlilikleri hakkındaki kararı Türkan’a bıraktığını söyler. O da, ayrılma kararı alır. Halası ve eniştesiyle birlikte gidip eşyalarını toplayıp babasının evine döner.

Üç Kız Kardeş 11. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer Serdar İle Hakan’la Birlikte Bir Plan Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler