Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çolpan Meziyet'ten İntikamını...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çolpan Meziyet’ten İntikamını Alıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sanem’in Bora ile gizlice evlenmesi annesiyle arasının bozulmasına neden oluyor. Azra, Efe’yle bir ilişkiye başlıyor. Ancak ona bazı kurallar koyuyor. Efe, Azra’yı çok mutlu edecek bir sürpriz yemek hazırlıyor. İkili romantik bir gece geçiriyor. Baran ile Şeyda’nın tuttukları avukat Çolpan’ın eski ve güçlü rakibi çıkıyor. Azra, Gülistan’ın akli dengesinin yerinde olduğunu ve çocuğun ondan olduğunu ispat etmek için uğraşıyor. Ama Gülistan’ın intihar etmesine engel olamıyor. Evlilik Hakkında Her Şey 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çolpan, Meziyet’ten intikamını alıyor.

Salı Dizileri 2022

Çolpan Meziyet’ten İntikamını Alıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 31. bölüm 1. fragmanında; Azra, Gülistan’ın oğlunun ondan olduğunu ispat ediyor ve çocuğun kimliğinde annesinin adının yazması için Baran ile Şeyda ile büyük bir mücadele veriyor. Erman ile Bora, Sanem’le annesini barıştırmak için bir yemek organize ediyor. Çolpan, Meziyet koşarak kaçarken saçından tutup yakalıyor ve tüm hıncını ondan alıyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 31. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çolpan, Sanem’in Bora’yla evlenmesini sindirememişken birde kızının Bora’yla yaşayacağını öğrenince buna karşı çıkıyor. Sanem’e ağır konuşuyor. Bora ile Sanem, evlerinde birlikte yaşamaya başlıyor. Sanem Bora’ya, yemek yapma konusunda büyük palavra atıyor. Bora’ya sevdiği yemekleri yapma girişimi hiç beklediği gibi olmuyor.

Azra ile Efe, sevgili oluyor. Çocuklar da anneleriyle Efe’nin sevgili olduklarını öğreniyor. Azra Efe’ye, çocukları olduğu için ilişkilerinde bazı kuralları olduğunu söyleyip hiçbir şeyin aşırısını istemediğini söylüyor. Efe, Azra’yı mutlu edecek bir sürpriz hazırlamak için harekete geçiyor.

Azra, Gülistan’ın akli dengesinin yerinde olduğunu ispatlamak için uğraşıyor. Baran ile Şeyma ise, kendilerine bir avukat tutuyor. Tuttukları avukat Çolpan’ın ezeli rakibi Meziyet çıkıyor. Meziyet, Erman ile Çolpan’ın evleneceklerini öğrenip onların arasını bozmak için elinden geleni yapıyor.

Erman, Arsen Hukuk’ta kalmaya devam etmek istiyorlarsa, Bora ile Sanem’e, adaleti sadece avukatlık cübbeleriyle sağlamaları şartını koyuyor. Onların adalete bakışlarını sınamak için zorlu bir davada birlikte çalışmaya zorluyor. Toplumun nezdinde suçlu olduğu şüphe götürmeyen ünlü oyuncu Can Derin’in boşanma davası, Sanem ve Bora için adeta bir sınav niteliğinde olacaktır.

Azra, Efe’nin sürprizi karşısında çok mutlu oluyor. Gülistan, yıllardır aldığı ağır ilaçlarla hayal görmeye devam ediyor. Azra, Gülistan’ın çocuğunun ondan olduğunu ispatlamak için DNA testi yaptırıyor. Gülistan, hastanenin en üst katına çıkıp atlayacağı sırada Azra geliyor. Onu engellemeye çalışıyor. Ancak Gülistan, kendisini boşluğa bırakıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Efe İle İlişkisine Kurallarını Koyuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler