Ana SayfaDizilerMahkum 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büge Barış'ın Yakalanmasına Yardım Mı Ediyor?

İlgili Postlar

Mahkum 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büge Barış’ın Yakalanmasına Yardım Mı Ediyor?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 21. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, Barış’ı alıp emniyete götürür. Büge, Fırat’ın yanına oğluyla gider ve oğlunun babasını tutuklanmadan son kez görmesi için izin ister. Barış ise, Savaş’ın kimliğine büründüğü için Fırat’ın kendisinin Barış olduğunu kesinlikle ispatlayamayacağını düşünür. Mahkum 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Büge, Barış’ın yakalanmasına yardım mı ediyor?

Perşembe Dizileri 2022

Büge Barış’ın Yakalanmasına Yardım Mı Ediyor?

Mahkum 21. bölüm 2. fragmanında; Barış, Büge’yle birlikte uzaklara gitme planları yapıyor. Fırat ise Büge’yi sorguya alıyor. Büge, gözyaşları içinde Fırat’ın konuşmasını dinliyor. Daha sonra Fırat, ekibiyle birlikte Barış’ın gizlendiği yere onu almaya gidiyor. Barış’ın yerini Fırat’a Büge mi söylüyor.

İşte Mahkum 21. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Zait, karısını öldürür. Barış, annesinin ölüm haberiyle yıkılır. Zait, karısına otopsi yapılmasına karşı çıkar. Barış, annesini babasının öldürdüğünü anlar. Ondan annesinin intikamını almak ister. Fırat, teslim olduktan sonra, Barış’ın delilleri ele geçireceğini tahmin edip Tahir’le bir plan yapar.

Barış, delilleri ele geçirir. Bıçakta Fırat’ın kanı çıkar. Tahir Fırat’la anlaştığı gibi mahkemeye çıkar ve cinayeti kendisinin işlediğini söyleyip tüm ayrıntılarını anlatır. Tahir, Fırat’ın karısını öldürüp kızını kaçırma suçundan tutuklanır. Fırat, serbest kalır ve eski görevine savcılığa geri dönr.

Tahir’e söz verdiği gibi gerçek katilleri bulup onu hapisten çıkarmak için hemen harekete geçirir. Ama yeni gelen başsavcı Fırat’ın eski dosyaları almasına karşı çıkar. Efkan’ın adamı olan başsavcı Fırat’ın her hareketini kontrol eder. Barış, Fırat’ın kendisini yakalayabileceğini düşünüp saklanır.

Ama önce babasının yanına gidip onu boğazlayıp öldürmek ister. Sasha, Barış babasını öldürmeden yetişip onu engeller. Efkan, Fırat’ın serbest kalmasıyla onun çevresine adamlarını yerleştirip hep hareketini kontrol eder.

Fırat, Büge’yle konuşmaya evine gider. Onun çocuğuna oyuncak bir ayı hediye edip onunla konuşur. Ona, Barış’ın seri katil olduğunu, bir gün onu tutukladığında ona da suç ortaklığından soruşturma açacağını söyler. Büge, Fırat’ı yolcu ettikten sonra Barış’ı arayıp Fırat’ın eve gelip gittiğini, bir daha oraya gelmeyeceğini söyleyip eve dönmesini ister.

Fırat, onların konuşmalarını ayının içine yerleştirdiği ses kaydından dinler. Barış, Savaş’ı görür. Onun yaşadığını düşünmeye başlar ve Büge’ye her şeyin başladığı yere gideceğini söyler. Savaş’ı attığı yere gidip o gün neler olduğunu hatırlar.

İkiz kardeşi Savaş’ı, balkondan itip öldürdüğünden emin olan Barış’ın bulunduğu dairenin kapısı çalar. Barış, karşısında elinde valizle Savaş’ı görür. O sırada Fırat içeri girer. Savaş, gerçekten yaşıyor mu? Yoksa tüm gördükleri Barış’ın zihninin bir oyunu mu?

Mahkum 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Barış’ı Emniyete Teslim Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler