Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Nalan'a Tüm Gerçeği Açıklıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Nalan’a Tüm Gerçeği Açıklıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 42. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hayri ile Nalan gittikçe yakınlaşırken hem Feride hem de Sedat’ın kıskacına girer. Koroğlu ailesinde ise büyük kaos içine girer. Şirketin yeni başkanı Muzo olur. Selen bu duruma çok bozulur. Öte yandan Cana, Sedat’ı Nalan ve Hayri hakkında doldurur. Feride’nin Nalan’ın gerçek annesi olmadığını da Sedat’a söyler. Bunu duyan Sedat ise durumu Nalan’ın canını acıtmak için kullanmaya çalışır. Camdaki Kız 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Feride, Nalan’a tüm gerçeği açıklıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Feride Nalan’a Tüm Gerçeği Açıklıyor!

Camdaki Kız 42. bölüm 2. fragmanında; Feride, artık ölmek istiyor. Bir çok ilaç içip yardımcısına kendisi öldükten sonra Nalan’a vermesi için bir mektup bırakıyor. Nalan, annesi için endişelenmeye başlıyor. Feride, Sema’nın mezarına gidiyor. Daha sonra Nalan’a, Sema’nın onun ablası olmadığını söylüyor.

İşte Camdaki Kız 42. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Sedat, Cana’nın gönderdiği fotoğrafı görünce gerçekten Nalan’la Hayri arasında bir şey olduğunu zanneder. Şirkete gittikten sonra onu kolundan tutup odasına sokar ve fotoğrafı gösterip ondan bunu açıklamasını ister. Nalan Sedat’a, açıklama yapmak zorunda olmadığını, ne görüyorsa o olduğunu söyler. Sedat’da, onun Hayri’yle gizlice sahilde buluştuğunu ima edince Nalan, ona olan öfkesini kusar.

Ona, Hayri’nin sadece kendisine yardım etmek için kolundan tutup banka oturmasına yardımcı olduğunu söyler. O fotoğrafları Cana’nın gönderdiğini duyunca Nalan iyice sinirlenir. Hayri, onların konuşmasını duyar ve doğruca Cana’nın evini bulup yanına gider. Ondan o fotoğrafları kimin çektiğini kendisine söylemesini, söyleyene kadar da oradan gitmeyeceğini söyler.

Hayri gidip adamları bulup arabaya bindirip eve getirir. Feride bu arada Nalan’ın yastığının altından Hayri’nin kızına yazdığı notu bulur. Nalan gelince o notu gösterip açıklama yapmasını ister. Çok öfkelenen Nalan, annesine karşı çıkar ve artık onun bu yaptıklarına dayanamadığını söyler.

Muzo, tüm mal varlığını satıp gideceğini babasına söyler. Selen, Muzo’nun bunu yapmasında Nalan’ı suçlar. Onun gazıyla yaptığını düşünür. Muzo, Pera’ya evlenme teklif eder. Rafet, Pera’nın Pervin’in kızı olduğunu öğrenir. Onunla buluşup bu evliliği istemediğini ve onunla dünür olmayacağını söyler.

Hayri, herkes yemek sofrasındayken Rafet’e fotoğrafları gösterip, kendisinin Nalan hanıma yardım ederken fotoğraflarının çekildiğini ve bunu yapanları bulup getirdiğini söyler. Rafet, arabadaki adamları Hayri’nin dövdüğünü görünce ona iyi yaptığını söylr. Hayri’yi içeri davet eder.

O ise, ufak bir işi olduğunu hemen geleceğini söyleyip Nalan’a Manolya tohumu bulup cebine koyar. Konağa gelip Rafet’le tavla oynar. Feride, Hayri’yi Rafet’le tavla oynarken görünce çok sinirlenir. Rafet’e, kendisine denk birini bulamadığını mı sorr. Muzo, Pera’yla birlikte eve gelir.

Ailesine Pera’yla evlenme kararı aldıklarını açıklar. Feride, Hayri’nin peşinden gider ve ona hemen ertesi gün Rafet’le konuşup işinden ayrılmasını ister. Hayri ise, Feride’nin kolunu itip daha onun kendisini tanımadığını tanımak da istemeyeceğini söyleyip gider.

Camdaki Kız 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Feride’nin Büyük Sırrını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler