Ana SayfaDizilerYasak Elma 142. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Çağatay'ı Öldürmeye Mi Çalışıyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma 142. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Çağatay’ı Öldürmeye Mi Çalışıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 141. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay, Ekin’i kurtarıyor. Doğan, Ekin’in işlediği tüm suçları tek tek bulup dosya halinde onun önüne atıyor ve kızına olanları anlatmamasını istiyor. Ender, Handan’dan canlı yayına çıkıp kendisi hakkında söylediklerini yalanlamasını istiyor. Çağatay, Yıldız’a Doğan’ın bir katil olduğunu söylüyor. Kumru ile Ekin, birlikte Doğan’ın yanına gelip ona evlendiklerini söylüyor. Yasak Elma 142. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Doğan, Çağatay’ı öldürmeye mi çalışıyor?

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Çağatay’ı Öldürmeye Mi Çalışıyor?

Yasak Elma 142. Bölüm 1. Fragmanında; Kumru ile Ekin, düğün hazırlıklarına başlıyor. Yıldız, Kumru’yu sinirlendirmek için elinden gelini yapıyor. Handan, evde hazırlattığı yemekte Asuman’ı küçük düşürmeye çalışıyor. Ekin Doğan’a, kendisini Çağatay’ın kurtardığını düğünde herkese her şeyi açıklayacağını söylüyor. Çağatay, yürürken hızla gelen bir arabanın altında kalıyor.

İşte Yasak Elma 142. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 141. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çetin, Ekin’i baygın bir şekilde arabaya bindirip götürürken onları Çağatay görüyor. Çağatay, Çetin’in arabasını takip edip onun Ekin’i göle attığını görüyor. O gider gitmez hemen Ekin’i çıkartıp kendisine getiriyor. Doğan, davette Ekin’le karşılaştıktan sonra onunla konuşuyor. Ekin, Doğan’a kendisini Çetin’in kurtardığını söylüyor.

Doğan, Çetin’le konuşuyor ve ona inanmıyor. Onu işten uzaklaştırıp onun Ekin’i başkasının kurtardığını bulmadan karşısına çıkmamasını istiyor. Kumru, önce Ekin’le konuşmak istemiyor. Kendisini terk ettiği için onu affetmediğini söylüyor. Ama Ekin, Kumru’yla konuşup onu sevdiğine ikna ediyor. İkili, görüşmeye başlıyor.

Doğan, kızının Ekin’le yakınlaşmasını istemediği için Ekin hakkında büyük bir araştırma yaptırıyor. Onun işlediği cinayetleri bulup dosya halende Ekin’in önüne atıyor ve ondan aralarında geçenleri Kumru’ya anlatmamasını istiyor. Eğer anlatırsa o dosyayı polise vereceğini söylüyor.

Ender, Handan’ın canlı yayında kendisine yaptığı estetik açıklamasını hazmedemiyor. Onunla konuşup aynı programa çıkıp söylediklerini yalanlamasını istiyor. Handan, canlı yayına çıkıp Ender’in yüzünde estetik olmadığını, vücudunda olduğunu söylüyor. Ender, öfkeden deliye dönüyor.

Doğan’la Yıldız’ın Doğan’la aynı evde yaşamasından rahatsız olan Çağatay, Yıldız’ı yanına çağırıp onu Doğan konusunda uyarmak istediğini, onun bir katil olduğunu söylüyor. Yıldız, duydukları karşısında şok oluyor. Ancak Çağatay’a da inanmak istemiyor. Öte yandan Ekin Kumru’ya evlenme teklifi ediyor. O da kabul ediyor.

Ekin ile Kumru gizlice evleniyor. Birlikte Doğan’ın yanına gidiyorlar. İkili Doğan’a evlendiklerini açıklıyor. Doğan, kızıyla Ekin’in evlendiğini duyunca büyük bir şok geçiriyor.

Yasak Elma 141. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay Yıldız’a Doğan’ın Katil Olduğunu Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler