Ana SayfaDizilerAziz 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Piere'in Yakaladığı Kişi Aziz Mi?

İlgili Postlar

Aziz 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Piere’in Yakaladığı Kişi Aziz Mi?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Milan, Piere’in yanına seçimi denetlemek üzere geliyor. Piere, Galip’i tutukluyor. Ertesi gün tüm mal varlığına el koyuyor. Aziz, amcasını kurtarıyor. Ama o Piere’le bir anlaşma yapıyor. Efnan, Aziz’in ortadan kaybolmalarından şikayet etmeye başlıyor. Piere, kahramanlık yapan kişiyi bulana büyük ödül koyuyor. İş birliği yapana da ceza keseceğini ilan ediyor. Seçimler iptal ediliyor. Piere’nin evine biri giriyor. Oda yakalıyor. Piere’nin yakaladığı kişi Aziz mi?

Cuma Dizileri 2022

Piere’in Yakaladığı Kişi Aziz Mi?

Aziz dizisinin 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aziz, amcasının milletvekilliğini ilan ettiği sırada Milan geliyor ve Piere ile tokalaşıyor. Aziz, önce onun Piere ile ne yaptığını anlayamıyor. Ama konuşmasına devam edip amcasını sonuna kadar destekleyeceğini söylüyor. Piere, hemen Galip’i alıp nezarete atıyor. Ertesi gün onun atölyesine ve mal varlığına el koyuyor.

AZİZ 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bu vesileyle Aziz’in evine de girip o gizemli kişinin onun olup olmadığını anlamaya çalışıyor. Sonra onun da atölyesine gidip el koyuyor. Aziz, Piere’nin adamlarını alt edip nezarete giriyor ve amcasının bulunduğu nezarethaneyi açıp onun kaçmasını sağlıyor. Galip, o kişinin Aziz olduğunu düşünüyor.

Nezarethaneden dışarı çıkan Galip, doğruca Piere’nin yanına gidip birinin kendisini serbest bıraktığını ama yine de kaçmadığını söylüyor. Piere ise, Galip’e sarılıp onu bir sözleşme karşılığında serbest bırakıyor. Galip sözleşmesinde seçimlerin ertelenmesini kabul edip imza atıyor.

Efnan, Aziz’i hiçbir yerde bulamıyor ve tek başına Piere’e direnmeye çalışıyor. Bu arada Aziz, Milan’la görüşüyor. Aziz Milan’a kim olduğunu Piere’nin yanında ne işi olduğunu soruyor. Oda, zorla dini değiştirilen bir Türk olduğunu, Ankara’ya çalıştığını söylüyor. Aziz, tam olarak güvenmiyor ve temkinli hareket ediyor.

Dilruba, kendisine geliyor ve Efnan’ın verdiği kan sayesinde kendisinin ve bebeğinin hayatı kurtuluyor. Efnan, onu görmeye geliyor. Dilruba Efnan’dan, kaçmak için yardım istiyor. Efnan, kabul ediyor. Ama Adem, Dilruba’yı kaçarken yakalıyor. Ama engel olmuyor. Onun gitmesine müsaade ediyor.

Ona ara sıra çocuğunu görmek istediğini söylüyor. Dilruba, bindiği arabayla şehri terk ediyor. Piere, Kenan’a karşıda ters düşüyor. Piere’nin evine gece yarısı biri giriyor. Konağına birinin gireceğinden emin olan Piere, güvenliği güçlendiriyor. Giren kişi Piere’e yakalanıyor. Piere’nin adamları silahlarını çekip onun dönmesini bekliyor. Yakalanan kişi kim?

Aziz 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Piere’i Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler