Ana SayfaDizilerYargı 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin'in Cinayet İşlediği Kanıtlanıyor!

İlgili Postlar

Yargı 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin’in Cinayet İşlediği Kanıtlanıyor!

Kanal D’nin pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Yargı, 31. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz ile Ceylin, boşanma kararı alıyor. İkili hiç ayrılmak istemese de bu boşanma dilekçelerini veriyorlar. Ilgaz ile Eren, Serdar’ın yerini tespit ediyor. Cüneyt, Serdar’ı otelden kaçırıyor. Yekta, Serdar’a Zafer’i öldürdüğünü itiraf ettiriyor. Tam onu kaçıracak iken Pars onları görüp emniyete alıyor. Altı ay sonra Eren, Ceylin’i emniyete getiriyor. Ceylin’in cinayet işlediği kanıtlanıyor.

Pazar Dizileri 2022

Ceylin’in Cinayet İşlediği Kanıtlanıyor!

Yargı 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ilgaz, Ceylin’in ani çıkışlarına daha fazla dayanamıyor ve evi terk etmek istediğini söylüyor. Ceylin de ona, boşanmaları gerektiğini söylüyor. Ilgaz, işinin başına dönüyor. İlk işi Çınar’la görüşmek oluyor. Çınar abisine, Zafer’le boğuşurken silahın bir kez patladığını söyleyip yemin ediyor. Pars ile Eren, cinayet günü Zafer’in Çınar’ı takip ettiğini tespit ediyor.

YARGI 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylin, emniyete gidip Ilgaz’ın kardeşiyle görüştüğünü öğreniyor. Onun bu yaptığına alınıp, bu kadar çabuk kardeşinin tarafına geçeceğini ummadığını söylüyor. Pars ile Eren, bu cinayeti Serdar’ın işlemiş olabileceğini düşünüp onu ulaşmaya çalışıyor. Serdar ise, kızları arayıp onları otele davet ediyor.

Eren, kızına durumu anlatıp ondan Serdar’ın yerini bulmak için yardım istemişti. Otele Tuğçe de gidiyor. Ceylin, yeğeninin otelde olduğunu öğreniyor. Eren, kızından Serdar’ın kaldığı oteli öğreniyor. Oda hemen Ilgaz’a haber veriyor. Ceylin, Ilgaz’dan Parla’nın da orada olduğunu öğreniyor.

Hep birlikte otele gidiyorlar. Serdar, otelden kaçıyor. Cüneyt onu alıp Yekta’ya götürüyor. Ilgaz, eşyalarını almak için Ceylin’in yanına gidiyor. Ceylin, Ilgaz’ın boşanma davasını açtığını öğreniyor. Ona son bir kez sarılmak istiyor. İkili, severek ayrılmanın acısını yaşıyor ve o geceyi birlikte geçiriyorlar.

Ilgaz, eşyalarını toplayıp evine gidiyor. Bahçedeki karavanı tamir etmeye başlıyor. Pars ile Eren, Ilgaz’ın boşanacağını öğrenip ona destek olmak için yanına gidiyorlar. Onu bahçede karavanı tamir ederken görüp kolları sıvayıp ona yardım ediyorlar. Yekta, adliyenin önünde Serdar’ı sıkıştırıyor.

Serdar, Zafer’e iki kurşun sıktığını itiraf ediyor. Yekta, hemen Serdar’ı arabaya bindirip götürürken onları Pars görüyor ve Yekta’ya aranan birini kaçırmakla suçlanmaması için Serdar’ı indirmesini istiyor. Serdar, sorguya çekilmek üzere emniyete alınıyor. Ceylin’in, bir müvekkilinin davasında üst üste cinayetler işleniyor.

Ilgaz, Ceylin’e dikkatli olması için ısrar ediyor. Altı ay sonra Eren, Ceylin’i emniyete getiriyor. Bulunan cesedin konulduğu yerde Ceylin’in kanlı parmak izleri tespit ediliyor. Ceylin, Serdar’ı mı öldür mü?

Yargı 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Severek Ayrılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler