Ana SayfaDizilerYargı 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Severek Ayrılıyor!

İlgili Postlar

Yargı 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Severek Ayrılıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 31. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ilgaz Ceylin’e, onu çok sevdiğini ama onunla olamadığını, ailesini yok sayamayacağını söyler. Ceylin, onun kendisini yalnız bırakmasına öfkelenir ve o zaman boşanmalarının en doğrusu olacağını söyler. Yargı 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ceylin ile Ilgaz, severek ayrılıyor.

Pazar Dizileri 2022

Ceylin İle Ilgaz Severek Ayrılıyor!

Yargı 31. bölüm 2. fragmanında; Ilgaz ile Ceylin’in boşanma kararı herkesi şok ediyor. Gül, kızının bu kararına onay veriyor. O aileyle aralarında bir mezar olduğunu söylüyor. Ilgaz, Ceylin’e ikisinin aşkını sadece gerçeklerin kurtaracağını söylüyor. Ceylin, Ilgaz’a onu çok sevdiğini söyleyip ona son kez sarılmak istediğini söylüyor.

İşte Yargı 31. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, evin anahtarını Ilgaz’a uzatıp onun bir suçu olmadığını, ama birlikte olabilmeleri için ailesi ile kendi arasında bir karara vermesini, birlikte yaşadıkları sürece olayla ilgili konuşmasını istemediğini söyler. Ilgaz kabul ediyor ve soruşturma ile ilgili bilgileri almak istemez. Eren, adli tıptan gelen bilgiye göre Zafer’in kıyafetlerinin üzerinde üç adet mermi izi bulunduğunu öğrenir.

Pars, Çınar’ı olay yerine götürüp tatbikat yaptırmak ister. Bunu öğrenen Ceylin, oraya da gidip onlara ne yaptıklarını sorar ve onları Çınar’ı aklamaya çalışmakla suçlar. Pars, Ceylin’i oradan uzaklaştırmak zorunda kalır. Çınar, Zafer’i kendisini korumaya çalışırken vurmuş olduğunu olay yerinde göstererek anlatır.

Daha sonra olay yerine bir başka birinin gelip Zafer’e iki el daha ateş ettiği anlaşılır. Yekta, söz verdiği gibi Serdar’ı hapisten çıkartır. Durum ortaya çıkarsa diye, Serdar’ı bir otele yerleştirir. Soruşturma detaylarını öğrenen Yekta Serdar’ı sıkıştırır. Ondan o gün orada neler olduğunu tüm ayrıntılarıyla öğrenmek ister.

Eğer anlatmazsa onu, çıkarttığı hapse tekrar göndereceğini söyleyip tehdit eder. Gül, alyansını bozdurup Metin’in yanına gider. Hakaretler edip Zafer’in, gönderdiğini zannettiği parayı onların yüzlerine atar. Ilgaz, eve gelen eşyaları yerleştirirken Ceylin, öfkeyle eve gelir ve Pars ile Eren’i Çınar’ı aklamaya çalışmakla, Çınar’ı da yalancılıkla suçlar.

Onun öfkesinin bitmeyeceğini anlayan Ilgaz, evin anahtarını masaya bırakıp evi terk eder. Ceylin, onun evi terk ettiğini görünce oturup ağlamaya başlar. Aradan altı ay geçer. Ceylin, üstü başı kan içinde eve gelir. Elindeki kanlı bıçağı saklamaya çalışırken Eren gelir.

Ceylin, kapıyı açmayınca kapıyı kırıp içeri girer. O içeri girene kadar Ceylin, elindeki kanlı bıçağı saksının dibine gömer. Eren, Ceylin’in eline kelepçeleri takıp arabaya bindirir. Ona öfkeyle bakıp, bunu nasıl yapabildiğini sorar. Ceylin’in öldürdüğü kişi kim? Yoksa Ceylin, Çınar’ı mı öldürdü?

Yargı 31. Bölüm Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Boşanma Kararı Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler