Ana SayfaDizilerYasak Elma 143. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan'ın Sürprizi Ekin'i Şok Ediyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 143. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Doğan’ın Sürprizi Ekin’i Şok Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen entrikası bol dizisi Yasak Elma, 142. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doğan, kızının Ekin’le evlendiğini öğreniyor. Kumru ile Doğan, yine tartışıyor. Doğan, Ekin’in sakladığı büyük sırrını ele geçiriyor. Sedai kaza geçiriyor. Teyzesi Adana’dan gelip ona Hasan Ali’nin oğlu olduğunu itiraf ediyor. Ekin, düğünde Doğan’ı herkese rezil etmeyi planlıyor. Ama Doğan’ın hamlesi onun konuşmasını engelliyor. Doğan’ın sürprizi Ekin’i şok ediyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan’ın Sürprizi Ekin’i Şok Ediyor!

Yasak Elma 143. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kumru ile Ekin, evlendikten sonra Doğan’ın yanına gelip evlendiklerini söylüyor. Doğan, kızına bu yaptığı için büyük tepki gösteriyor. Ekin, Kumru’yu da alıp evine gidiyor. Daha sonra düğün için hazırlık yapmaya başlıyorlar. Yıldız, Kumru’nun evlenmesine seviniyor. Handan da, Kumru’nun Doğan kadar zengin biri olan Ekin’le evlendiği için ayrıca mutlu oluyor.

YASAK ELMA 142. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Kumru’nun gelinlik seçimi için onun yanında oluyor. Kendisi beyaz bir elbise seçip Kumru’ya düğünde o elbiseyi giyeceğini söylüyor. Ayrıca Kumru’ya, düğünde halay çekileceğini söylüyor. Kumru, Yıldız’ın beyaz elbise giymesini istemiyor. Yıldız, Kumru’nun bu konuda kendisinden ricacı olmadan giymekten vazgeçmeyeceğini söylüyor. Kumru, Yıldız’a rica da bulunmak zorunda kalıyor.

Doğan, Ekin hakkında araştırmalarını genişletiyor. Onun herkesten sakladığı yaşlı bir kadınla görüştüğünü öğreniyor. Çağatay Yıldız’ı, Doğan hakkında uyarıyor. Onun bir katil olduğunu söylüyor. Yıldız, Ekin’e bunun doğru olup olmadığını soruyor. Ekin, Yıldız’a doğru olmadığını söylüyor. Çağatay’a da, düğünde herkesin içinde Doğan hakkında büyük açıklama yapacağını söylüyor.

Hızla gelen bir araba Sedai’ye çarpıyor. Sedai, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıyor. Teyzesi, Sedai’nin kaza geçirdiğini duyup hastaneye gidiyor. Başından ayrılmıyor. Yeğeni kendisine geldiğinde ona yıllardır sakladığı büyük sırrı açıklıyor. Ona, Çağatay’ın tüm mal varlığının yarısının onun olduğunu çünkü, onun Hasan Ali Kuyucu’nun oğlu olduğu gerçeğini söylüyor.

Çağatay’ın evine gelen yeni hizmetçi onun gözüne girip yalıda kalabilmek için Halit Can üzerinden planlar yapmaya başlıyor. Onun bu planlarından habersiz olan Çağatay, kızı Halit Can’ın bakıcısı olarak işe almayı düşünüyor. Yıldız, bir derginin kapağında yer almak istiyor. Doğan, Yıldız’ın bu isteğini duyup hemen bir fotoğraf çekimi ayarlıyor. Yıldız, İngiltere kraliyet ailesinin bir fotoğrafını görüp onlar gibi giyinip öyle çekimlere katılıyor.

Düğün günü geliyor. Ekin, mikrofonu alıp Doğan hakkındaki gerçekleri herkese açıklayacağı sırada yaşlı kadın tekerlekle sandalyeyle içeri giriyor. Ekin, onu görünce şok oluyor. Doğan ise, zafer kazanmanın sevincini yaşıyor. Yaşlı kadın Ekin’in neyi oluyor?

Yasak Elma 142. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doğan Ekin’in Konuşmasını Engelliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler