Ana SayfaDizilerBaba 13. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! İlhan İle Kadir'in Büyük Yüzleşmesi!

İlgili Postlar

Baba 13. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! İlhan İle Kadir’in Büyük Yüzleşmesi!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baba, 13. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emin, çocuklarıyla birlikte yeniden bir hayata başlar. Kadir, Ödemiş’e gitmek istemediğini, kimseye beceremedi dedirtmek istemez. Merve, annesini evlere temizliğe giderken görür. Servet, ailesinin perişan olacağını düşünürken onların ne kadar mutlu olduğunu görünce camlarını taşlar. Büşra, İlhan’la birlikte evine döner. İpek, Büşra’yı merak eder. Büşra ise, kimsenin kendisini İlhan gibi sevmediğini söyler. İlhan, Kadir’in canını yakmak için babasını hedef alır. Kadir, babasını alevlerin içinde kaldığını görüp kurtarmaya çalışır. Baba 13. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. İlhan ile Kadir’in büyük yüzleşmesi…

Salı Dizileri 2022

İlhan İle Kadir’in Büyük Yüzleşmesi!

Baba 13. bölüm 2. ön izlemesinde; İlhan,Kadir’le yüzleşiyor. Kadir’e, meydan okuyarak konuşuyor. O ise İlhan’a, onu da kendisini de yakacağını söylüyor.

İşta Baba 13. bölüm 2. ön izleme…

BABA 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, Ferit’i havuzdan çıkarıp onu hayata döndürmeye çalışır. Onun öldüğü anlaşılınca Kadir, nezarete atılır. Servet, elini uzatıp kimler elini öperse kendisiyle zenginlik içinde yaşayacağını söyler. Şahika, Merve babasının elini öper. Cansu da KadirCan’a baskı yapıp birlikte Servet’in elini öpüp onunla kalırlar.

Fazilet Servet’e, acıdığını mülkün Allah’a ait olduğunu öğretemediği için üzüldüğünü söyleyip Emin’in kaldığı rehabilitasyon merkezine giderler. Emin, o gece çocukları ve torunlarını oraya yerleştirir. Kadir’in nezarette olduğunu öğrenince hemen emniyete gider.

Oğlunu görmek ister. Polisler buna izin vermeyince olay çıkarıp kendisini nezarete attırıp sabaha kadar oğluyla konuşma fırsatı bulur. Oradan çıkar çıkmaz Servet’in yanına gider. Ona bu yaptıklarının hesabını sorar. İlhan, Kadir’in hapisten çıkmaması için seferber olur.

Kadir’in babasını öldürdüğünü zannedip Büşra’nın ailesini aramasını ve görüşmesini yasaklar. Büşra, bir fırsatını bulup Servet abisiyle görüşmeye gider. Servet, ailesinin kaldığı yeri bulup oraya gider ve babasına öpmesi için elini uzatır. Emin, Servet’in elini kırarcasına büküp onu kovar.

Servet o sinirle gidip babasının Ödemiş’teki evini yıktırır. Emin, ailesiyle oraya dönmeye hazırlanırken evini oğlunun yıktırdığını öğrenir. Kadir, delil yetersizliğinden serbest bırakılır. Oda Servet’e hesap sorduktan sonra ailesiyle yaşayabilecekleri kiralık bir daire bulup yerleşirler.

İpek’in telefonundan Kadir’e bir mesaj gelir. Kadir’de oraya gider. Büşra, İlhan’ın abisine pusu kurup onu öldüreceğini anlar. Korumalardan birinin telefonunu alıp Kadir abisini arayıp hemen bulunduğu yerden uzaklaşmasını ister. Kadir de, hemen güvenli bir ortam bulup peşindeki adamları atlatmaya çalışır.

Baba 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlhan Şimdide Emin’i Hedef Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler