Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 13. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan Somer'e Bir...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 13. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan Somer’e Bir Şans Daha Verecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nesrin, davadan sonra kızının peşinden gider ve ona ne yapmaya çalıştığını sorar. Türkan, kendisini sevmeyen biriyle evli kalmak istemediğini söyler. Nesrin, Somer’in onu sevdiğini onu tekrar kazanmak için neler yaptığını ona söyler. Türkan, annesinin kendisini evde istemediğini düşünmeye başlar. Üç Kız Kardeş 13. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Türkan, Somer’e bir şans daha verecek mi?

Salı Dizileri 2022

Türkan Somer’e Bir Şans Daha Verecek Mi?

Üç Kız Kardeş 13. bölüm 2. ön izlemesinde; Somer, Türkan ve çocuklarıyla yaşamak istediği evi bulup onu oraya götürüyor. Türkan’dan kendisine bir şans daha vermesini istiyor. Somer’le tekrardan birlikte olmaya kesin karar veremiyor. Türkan’ın kararsız olduğunu gören Somer ona, istediği kadar düşünebileceğini söylüyor.

İşte Üç Kız Kardeş 13. bölüm 2. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Somer, Türkan’ın evi terk edip gitmesiyle onu sevdiğini anlar. Rüçhan ise, Türkan’ın evi terk etmesini kabul etmez. Onu bir daha gelin olarak kabul etmeyeceği için Mine’yle konuşup onu yanına asistan olarak alır. Sadık’ın kızının Somer’le ayrılmak istediğinden haberi olmaz.

Onun kendisinin yanında olmak için evde kaldığını düşünür. Somer, her gün Türkan’ı arayıp onunla konuşmak ister. O ise telefonunu açmaz. Nesrin, Somer’le konuşur. Ona, annesiyle aralarında geçen kötü konuşmayı anlatıp, kızıyla birlikte mutlu olmak istiyorsa ona ayrı bir ev açmasını ister.

Somer, Türkan ne isterse yapacağını söyler. Sadık, Türkan’ın artık yanında kalmasına gerek olmadığını söyleyip kızını kocasıyla birlikte gönderir. Türkan, Rüçhan’la kalmak istemez. Somer, Türkan’ı tekneye götürür. Orada kalmaya başlarlar. Rüçhan, Mine’yi asistanı olarak işe alır.

Mine’nin kocası ise onu sürekli takip eder. En sonunda Rüçhan’nın yanına gidip ona anlaşmalarını bozduğunu söyler. Rüçhan ise, Mine’nin karnındaki bebeğin oğlundan olduğunu ona sahip çıktığını söyler. O ise, bebeğin kendinden olduğunu söyler. Rüçhan, onun çocuk sahibi olmayacağını yüzüne vurur.

Somer, Türkan’ın kalbini kazanabilmek için Serdar ve Hakan ile bir araya gelir. Onların isteğiyle gidip Türkan’ın balkonun önünde serenat yapar. Türkan, Somer’in sevgisine güvenmeyip onu ret eder. Nesrin, gidip kızıyla konuşur. Ona, kocasının onu çok sevdiğini ayrı bir ev bile açacağını, bundan sonra daha boşanmak istiyorsa bunun şımarıklık olduğunu söyler.

Mahkeme günü gelir. Türkan mahkemeye katılır. Somer, hakim karşısında karısından boşanmak istemediğini söyler. Hakim, Türkan’a kararını sorar. Somer ile Nesrin, Türkan’ın kararının olumlu olması için dua eder.

Üç Kız Kardeş 13. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Nesrin Türkan’ı Anlayamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler