Ana SayfaDizilerSadakatsiz 60. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Volkan'ın Hapisten Çıkması Zorlaşıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 60. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Volkan’ın Hapisten Çıkması Zorlaşıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 59. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Volkan, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıyor. Gönül, Asya’nın kızından şikayetçi olmamasını istiyor. Derin, Volkan’ın gerçekten kendisini istemediğini onun ağzından duyunca Onur’un yanına gidip onunla birlikte oluyor. Sonrasında yaptığından pişman oluyor. Gönül, Volkan’ın şirketten yaptığı usulsüzlükleri tespit edip onun hakkında şikayette bulunuyor. Volkan, tutuklanıyor. Sadakatsiz 60. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan’ın hapisten çıkması zorlaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Volkan’ın Hapisten Çıkması Zorlaşıyor!

Sadakatsiz 60. bölüm 1. final fragmanında; Derin, Volkan’ın kendisini değil Asya’yı sevdiğini onun ağzından duyduktan sonra uçurumdan kendisini atmak istiyor. Asya, onu görüp onun intihar etmesine engel olmaya çalışıyor. Volkan, hapishanede Derin’in kendisinden şikayetçi olmamasını bekliyor. Asya, bu durumu Volkan’a anlatmaya çalışıyor.

İşte Sadakatsiz 60. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 59. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin, Asya’yı öldürmeye çalışırken Volkan’ı yaralıyor. Volkan, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Polis Derin’i, Volkan’ı kasten öldürmek suçundan tutukluyor. Asya, bire bir Volkan’ın ameliyatına girip onu hayata döndürüyor. Volkan, kendisine geldikten sonra kendisini o hale gelmesinde onu suçlu buluyor.

Onur, Derin’in avukatlığını üstleniyor. Nezarette yatan Derin’le konuşup ondan vekalet alıyor. Derin, ona inanıp vekaletini veriyor. Gönül, Asya’nın yanına gidip ondan kızı hakkında suç duyurusunda bulunmamasını istiyor. Asya ise Gönül’e, o şehirden gitmemesi için yaptıklarını unutmadığını söylüyor.

Gönül, rica edip Asya’nın kızından şikayetçi olmamasını istiyor. Volkan, hastaneden taburu oluyor. Direkt Asya’nın yanına gidiyor. Derin, Volkan’ın Asya’nın evine gittiğini öğreniyor. Öfkeden deliye dönüyor ve soluğu yine Onur’un yanında alıyor. Derin ile Onur, birlikte oluyor. Yaptığından pişman olan Derin, eve gelip bir şey olmamış gibi davranıyor.

Bahar, Asya’yla oynadıkları oyundan pişman oluyor. Volkan’a yaptıklarını itiraf etmek istiyor. Ancak, Asya gelince susmak zorunda kalıyor. Bu arada Nil, hamile olduğunu öğreniyor. Selçuk, Nil’in hamile olduğunu öğrenince havalara uçuyor. Bunu telefondan duyan Ceren,onların mutluluğunu duyup çok üzülüyor.

Gönül, Volkan’ın şirket hesabından kaçırdığı tüm malların ve paraların dökümünü çıkartıyor. Volkan Derin’e, Asya’nın söylediklerinin doğru olduğunu onu değil Asya’yı sevdiğini itiraf ediyor. Derin ise, Volkan’ın ayaklarına kapanıp ondan kendisini terk etmemesi için yalvarıyor.

Gönül kızının Volkan’ın ayaklarına kapandığını görüp artık kızının normal düşünemediğini anlıyor. Planladığı gibi, Volkan’ı dolandırıcılıktan ihbar ediyor. Polisler eve gelip, Volkan’ı tutukluyor. Volkan’ın kurtuluşu Derin’i ifadesine kalıyor. Aklını kaybeden Derin, Volkan’ı kurtarabilecek mi?

Sadakatsiz 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler