Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Efe'yle İlgili...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Efe’yle İlgili Büyük Bir Çıkmaza Düşüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 31. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülistan, Azra’nın gözü önünde gülerek kendisini boşluğa bırakıyor. Azra, Gülistan’ı sonuna kadar savunmaya devam ediyor. Şeyda, Gülistan’ın yanına gidip ondan kurtulmak istiyor. Onu öldürdüğünü zanneden Şeyda, mahkemede Gülistan’ı görünce şok oluyor. Çolpan, kızıyla konuşurken Bora, Erman’ın kendisinin öz babası olmadığını öğreniyor. Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, Efe’yle ilgili büyük bir çıkmaza düşüyor.

Salı Dizileri 2022

Azra Efe’le İlgili Büyük Bir Çıkmaza Düşüyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölüm 1. fragmanında; Azra’nın baktığı davanın avukatı Efe’nin eski sevgilisi çıkıyor. Efe, tutuşmaya başlıyor. Azra, kadının hamile olduğunu görünce ona çocuğun Efe’den olup olmadığını soruyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 32. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülistan, Azra’nın gözleri önünde hastanenin terasından kendisini boşluğa bırakıyor. Onun gülerek kendisini boşluğa bıraktığını gören Azra, araştırmaya başlıyor. Şeyma, ilaç verip tehdit ettiği Gülistan’ı hastane odasında da rahat bırakmıyor. Onu boğazlayıp öldürmek istiyor.

Sanem, büyük bir aşkla başladığı evliliğine yemek yapma konusunda Bora’ya yalan söylüyor. Yemeği yakınca artık Bora, yemeği dışarıdan söylemek zorunda kalıyor.Azra, Gülistan’ın çocuğunu ona kavuşturmak için elinden geleni yapıyor. Çolpan, Sanem’in kendisinden habersiz evlenmesini kabul etmiyor.

Onun kendisinden özür dilemesini bekliyor. Sanem ise, annesinin kendisinden özür dilemesini bekliyor. Efe, Azra’ya öyle bir sürpriz hazırlıyor ki, ikili birbirlerine sırılsıklam aşık oluyor. Şeyda, Gülistan’ın odasına girip onu öldürmek istiyor. Onun öldüğünden emin olduktan sonra da oradan çıkıp gidiyor. Gülistan’ın davası başladığında Şeyma, Gülistan’ın öldüğünü söylüyor. Mahkeme başlıyor ve Gülistan, tekerlekli sandalyede içeri giriyor.

Bora ile Erman, Çolpan ile Sanem’i barıştırmak için bir yemek organize ediyor. Yemekte Çolpan Sanem’in kendisinden özür dilemesini bekliyor. Oda annesinden bekliyor. Çolpan Sanem’e, Bora’nın gerçek babasının Erman olmadığını bilip bilmediğini soruyor. Bora, onların konuşmasını duyuyor.

Büyük bir şok geçiren Bora, Erman’a duyduklarının gerçek olup olmadığını soruyor. Onlardan cevap alamayınca bir tecavüz çocuğu olduğunu anlıyor. Sanem ile Çolpan, bu konuşmayı Bora’nın duymasına çok üzülüyor. Bora, herkesin bunu bilip kendisinden sakladığını öğrenince daha da kötü oluyor.

Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Bora, tecavüz çocuğu olduğunu anladıktan sonra ne yapacak? Sanem, nasıl Bora’nın kalbini yeniden kazanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülistan’ın İntiharının Arkasında Şeyda Mı Var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler