Ana SayfaDizilerBaba 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İlhan Kadir'i Diri Diri Yakmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Baba 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İlhan Kadir’i Diri Diri Yakmaya Çalışıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, Büşra’nın kendisini uyarması sayesinde İlhan’ın tuzağından kurtuluyor. Btşra, evi terk edip Elif’in yanına sığınıyor. Emin, ailesini başına toplayıp yeni bir hayat kurma derdine düşüyor. İlhan, Büşra’yı almak için Elif’in korumalarını yaralıyor. O ise yine de İlhan’a dönüyor. İlhan ile Kadir yüzleşiyor. Kadir’in canını yakmak isteyen İlhan, onu yakınlarıyla vuracağını söylüyor. Babasının olduğunu dükkanın yandığını gören Kadir, İlhan’ın tuzağına düşüyor. İlhan, Kadır’i diri diri yakmaya çalışıyor.

Salı Dizileri 2022

İlhan Kadir’i Diri Diri Yakmaya Çalışıyor!

Baba dizisinin 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kadir, Büşra’nın uyarmasıyla gittiği yerden uzaklaşıyor. Hemen, Elif’in yanına gidiyor. Onun iyi olduğunu öğrendikten sonra kendisine İlhan’ın oyun oynadığını anlayıp onunla birlikte evden çıkıyor. Büşra ise, çarşafları birbirine bağlayıp balkondan aşağı inip kaçıyor. İlhan, Büşra’ya ulaşamayınca çalışanlarını seferber ediyor.

BABA 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Büşra, Elif’in evine ulaştığında onlar oradan çıkmış oluyor. İlhan, Büşra’nın evden kaçtığını öğrenince deli oluyor. Direkt Elif’in evine gidiyor. Oraya vardığında korumaları yaralayıp zorla içeri girmeye çalışıyor. Elif, Büşra’ya siper olurken o, çıkıp İlhan’la evine dönüyor. Büşra, ne olursa olsun İlhan’ın onu kimsenin kendisini sevmediği kadar sevdiğini düşünüyor.

Emin, çocuklarıyla birlikle yeni bir düzen kurmaya çalışıyor. Yeni bir dükkan tutup orada bakkallık yapmak istiyor. Bu arada Servet, Ahmet’i eve kabul ediyor. Şahika, yine kardeşiymiş gibi sevgilisiyle birlikte olmaya devam ediyor. Servet’e yakalanmaktan son anda kurtuluyorlar.

Merve, annesiyle görüşmek istiyor. Onu ev temizlerken görünce babasına gidip durumları anlatıyor. Servet, böylelikle ailesinin kaldığı evi öğreniyor. İlhan, Kadir’in canını yakmak için gidip Sevil’in çocuğunu kaçırıyor. Kadir, bunu öğrenip Sevil’in çocuğunu ona teslim ediyor. Sevil, şehri terk edip gidiyor.

Zaten onun çalıştığı okulun sahibi olan İlhan onu işten kovduruyor. Bu süreçte Elif, Kadir’in bire bir yanında olup ona destek oluyor. Emin, yeni bir bakkal dükkanı bulup kiralıyor. Hayata yeniden başlamak isteyen Emin, büyük bir sevinçle dükkanını elden geçirmek için kolları sıvıyor.

Servet, Merve’den annesinin temizliğe gittiğini öğreniyor. Onu vazgeçiremeyince ailesinin ne kadar mutlu olduğunu görüp camlarını taşlıyor. İlhan, Kadir’i tehdit ettiği gibi Emin’in tuttuğu dükkanı ateşe veriyor. Kadir, babasının içeride olduğunu zannedip dükkana dalıyor. İlhan’ın adamları, yanan dükkanı Kadir’in üzerine kilitliyor.

Baba 13. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! İlhan İle Kadir’in Büyük Yüzleşmesi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler