Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer'e Bir Şans...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’e Bir Şans Daha Verecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Somer, Türkan’ı sevdiğini anlayıp ondan ayrılmak istemiyor. Türkan ise, onu affetmiyor. Nesrin, kızıyla konuşup evliliğini bitirmesini istemediğini söylüyor. Rüçhan, Türkan’ın oğluyla tekrar birlikte olmasını istemiyor. Mine’yi yanına asistan olarak alıp onu Somer’in gözüne sokmak istiyor. Türkan, Somer’den boşanmakta kararlı bir şekilde mahkemeye gidiyor. Üç Kız Kardeş 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan, Somer’e bir şans daha verecek mi?

Salı Dizileri 2022

Türkan Somer’e Bir Şans Daha Verecek Mi?

Üç Kız Kardeş 13. bölüm 1. fragmanında; Türkan, mahkemede Somer’den boşanmak istediğini söylüyor. Somer ise, boşanmak istemediğini söylüyor. Türkan’dan ayrılmak istemeyen Somer, ondan bir şans daha istiyor. Somer, Türkan’ın kalbini kazanabilecek mi?

İşte Üç Kız Kardeş 13. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Somer, Türkan’ın evi terk edip gitmesiyle onu sevdiğini anlıyor. Rüçhan ise, Türkan’ın evi terk etmesini kabul etmiyor. Onu bir daha gelin olarak kabul etmeyeceği için Mine’yle konuşup onu yanına asistan olarak alıyor. Sadık’ın kızının Somer’le ayrılmak istediğinden haberi olmuyor.

Onun kendisinin yanında olmak için evde kaldığını düşünüyor. Somer, her gün Türkan’ı arayıp onunla konuşmak istiyor. O ise telefonunu açmıyor. Nesrin, Somer’le konuşuyor. Ona, annesiyle aralarında geçen kötü konuşmayı anlatıp, kızıyla birlikte mutlu olmak istiyorsa ona ayrı bir ev açmasını istiyor.

Somer, Türkan ne isterse yapacağını söylüyor. Sadık, Türkan’ın artık yanında kalmasına gerek olmadığını söyleyip kızını kocasıyla birlikte gönderiyor. Türkan, Rüçhan’la kalmak istemiyor. Somer, Türkan’ı tekneye götürüyor. Orada kalmaya başlıyorlar. Rüçhan, Mine’yi asistanı olarak işe alıyor.

Mine’nin kocası ise onu sürekli takip ediyor. En sonunda Rüçhan’nın yanına gidip ona anlaşmalarını bozduğunu söylüyor. Rüçhan ise, Mine’nin karnındaki bebeğin oğlundan olduğunu ona sahip çıktığını söylüyor. O ise, bebeğin kendinden olduğunu söylüyor. Rüçhan, onun çocuk sahibi olmayacağını yüzüne vuruyor.

Somer, Türkan’ın kalbini kazanabilmek için Serdar ve Hakan ile bir araya geliyor. Onların isteğiyle gidip Türkan’ın balkonun önünde serenat yapıyor. Türkan, Somer’in sevgisine güvenmeyip onu ret ediyor. Nesrin, gidip kızıyla konuşuyor. Ona, kocasının onu çok sevdiğini ayrı bir ev bile açacağını, bundan sonra daha boşanmak istiyorsa bunun şımarıklık olduğunu söylüyor.

Mahkeme günü geliyor. Türkan mahkemeye geliyor. Somer, hakim karşısında karısından boşanmak istemediğini söylüyor. Hakim, Türkan’a kararını soruyor. Somer ile Nesrin, Türkan’ın kararının olumlu olması için dua ediyor.

Üç Kız Kardeş 12. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Nesrin Türkan’a Boşanmaması İçin Israr Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler