Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye ile Naci'nin Hayalleri Gerçek...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 71. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye ile Naci’nin Hayalleri Gerçek Oluyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 70. bölümüyle ekrana geldi. Dizinini yayınlanan yeni bölümünde; Hikmet bey, hayatını kaybediyor. Onun ölümü, tüm aileyi derinden sarsıyor. Safiye, hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde babasının ölümünü kabullenip, mezarını gitmeyi başarıyor. Naci, Safiye’deki değişimi görüp hayretler içinde onu izliyor. Safiye ile Naci’nin hayalleri gerçek oluyor.

Salı Dizileri 2022

Safiye ile Naci’nin Hayalleri Gerçek Oluyor!

Masumlar Apartmanı 71. bölü fragmanı henüz yayınlanmadı. Hikmet, baygın bir şekilde bulunuyor. Hemen hastaneye kaldırılıyor. Çocukları, babalarından iyi haber almak için hastaneden ayrılmıyor. Doktor, Hikmet beyin hayatını kaybettiğini çocuklarına söylüyor. Safiye, babasının hayal ettiği her şeyi yapıp, onun istediği gibi kardeşleriyle beraber onun cenazesini devin ediyor.

MASUMLAR APARTMANI 70. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hikmet’in ölümü kardeşleri derinden sarsıyor. Geçte olsa, ölmeden önce babalarıyla normal bir şekilde piknik yapıp beraber vakit geçiren kardeşler, onun acısını atlatmak için büyük bir çaba sarf ediyorlar. Esat, Güben’i bir an olsun yalnız bırakmayıp onun bu acı gününde ona destek oluyor.

Hikmet, hep hayal ettiği gibi Gülben’in bir gün öykü yazacağını, Safiye’nin Naci’yle hep hayallerini kurduğu bir yuvaları olsun istiyor. Gülben ile Safiye, babalarının ölümünü kabul edemiyor. Bu süreçte babalarını bir anlamda yeniden tanırken bir yandan da doktor hanımın da desteğiyle duygularıyla yüzleşiyorlar.

Zamanla hayat yavaş yavaş normale dönüyor.  Ceylan ve Han arasındaki dengeler de değişiyor. Ceylan’ın beklentisi nettir ancak Han bunu karşılayabileceğinden emin olamıyor. Bu sırada Ege’nin okulda elde ettiği bir başarı Neriman’ı çok heyecanlandırıyor.

Ama Ege, Neriman için bu fırsatı elinin tersiyle itmeye karar veriyor. Safiye, Naci’nin doğum günü için büyük bir sürpriz hazırlıyor. Naci, Safiye’nin sürprizi karşısında çok mutlu oluyor. Ama onun asıl sakladığı sürprizi hiç tahmin edemiyor. Safiye, babasının ölümünden sonra artı normal hayatına dönüyor.

Hep Naci’yle hayal ettikleri orman içinde bir eve sahip olmak istiyor. Safiye’nin bu ev sürprizi Naci’yi şok ediyor. Naci ile Safiye, artık beraber yaşayacakları hayallerini kurdukları evin sahibi oluyor.

Masumlar Apartmanı 69. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hikmet Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler