Ana SayfaDizilerYargı 34. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Yeniden...

İlgili Postlar

Yargı 34. Bölüm Sezon Finali 1. Fragmanı Yayında! Ceylin İle Ilgaz Yeniden Evleniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 34. yeni bölümüyle 29 mayıs pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ceylin ile Ilgaz, resmen boşanır. Davadan sonra Ceylin’i Eren teselli eder. Ilgaz, kendisini işine verir. Seri cinayetleri kendisini İnci ismiyle tanıtan tekerlekli sandalyedeki kız olduğu ortaya çıkar. Cüneyt, Ceylin’e tüm gerçekleri anlatmaya karar verir. Ceylin, babasının katilinin Serdar olduğunu öğrenir. Yargı 34. bölüm sezon finali 1. fragmanı yayınlandı. Ceylin ile Ilgaz yeniden evleniyor.

Pazar Dizileri 2022

Ceylin İle Ilgaz Yeniden Evleniyor!

Yargı 34. bölüm 1. sezon finali fragmanında; Ilgaz, tatile çıkıyor. Ceylin onun önünü kesip kendisi olmadan mı tatile gideceğini soruyor. İkili arasındaki buzlar eriyor. Ceylin ile Ilgaz, tekrar evlenmeye karar veriyor ve bu mutlu günlerine herkesi davet ediyorlar. Ilgaz, Ceylin’le evlendikten sonra onu asla bırakmayacağına söz veriyor.

İşte Yargı 34. bölüm 1. sezon finali fragmanı…

YARGI 33. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ilgaz ile Derya, tekerlekli sandalyedeki kızla konuşmaya tekrar gider. Onun ayakkabılarını gören Ilgaz, genç kızın yürüyebildiğini anlar. Teşhis için Ceylin’i kızın yanına götürürler. Ceylin, kızı görünce yanına gelip kendisini İnci ismiyle tanıtan kız olduğunu anlar. Ilgaz, kızı göz altına alır. Onun bir yardımcısı olduğunu öğrenen ekip hummalı bir çalışmaya girer.

Ilgaz ile Ceylin, boşanmak için hakim karşısına geçiyor. Hakim, ikilinin üzgün olduğunu görür ve yine de boşanmak isteyip istemediklerini sorar. Ceylin ile Ilgaz, boşanmayı kabul eder. Hakim ikiliyi resmen boşar. Ceylin, ağlayarak adliyeden dışarı çıkar. Eren onun yanına gidip sakinleştirmeye çalışır.

Ceylin, ayrılmamaları için bir şey olmasını Ilgaz’ın kabul etmemesini çok istediğini göz yaşları içinde Eren’e anlatır. Ilgaz, acısını içine gömüp kendisini işine verir. Cüneyt, Yekta’yla olan iş ilişkisini tamamen bitirir. Neva, Ceylin’e yardım etmek için Cüneyt’le buluşur.

Oraya Ceylin’i de çağırır. Ceylin, Cüneyt’le konuşup onan Yekta ile ilgili ne biliyorsa anlatmasını, kendisinin onun peşini bırakmayacağını onun işlediği suçlar ortaya çıktığında onun da yanacağını söyler. Laçin, Yekta’dan boşanmaya karar verir ve Ceylin’den avukatı olmasını ister.

Ceylin de seve seve kabul eder. Merdan, torununun masum olduğunu asıl suçlunun Serdar olduğunu anlar ve onun peşine düşer. Onu bulup iş yerine getirtir. Onun panikleyip hata yapması için Ilgaz’la orada bir konuşma yapar. Sonra Serdar’ı serbest bırakır. Ilgaz, Pars ve Eren’den Serdar’ı takip etmelerini ister.

Kendisini İnci ismiyle tanıtan tekerlekli sandalyedeki kızın ortağı babası çıkar. Ilgaz, ikisinin de tutuklanmasını sağlar. Cüneyt, Ceylin’e her şeyi anlatmaya karar verir ve onunla buluşur. Ona, Yekta’nın Zafer’i doldurup Çınar’ın üzerine saldığını, babasının Çınar’ı öldürmek için kaçırdığını ve babasını asıl öldürenin Serdar olduğunu itiraf eder.

Ceylin, duydukları karşısında şok olur. Altı ay sonra Ceylin, cinayetten göz altına alınır. Ceyin, Serdar’ı mı öldürdü?

Yargı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Babasının Katilinin Serdar Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler