Ana SayfaDizilerYargı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Babasının Katilinin Serdar Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Yargı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Babasının Katilinin Serdar Olduğunu Öğreniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin ile Ilgaz, resmen boşanıyor. Davadan sonra Ceylin’i Eren teselli ediyor. Ilgaz, kendisini işine veriyor. Seri cinayetleri kendisini İnci ismiyle tanıtan tekerlekli sandalyedeki kız olduğu ortaya çıkıyor. Cüneyt, Ceylin’e tüm gerçekleri anlatmaya karar veriyor. Ceylin, babasının katilinin Serdar olduğunu öğreniyor.

Pazar Dizileri 2022

Ceylin Babasının Katilinin Serdar Olduğunu Öğreniyor!

Yargı dizisinin 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ilgaz ile Derya, tekerlekli sandalyedeki kızla konuşmaya tekrar gidiyor. Onun ayakkabılarını gören Ilgaz, genç kızın yürüyebildiğini anlıyor. Teşhis için Ceylin’i kızın yanına götürüyorlar. Ceylin, kızı görünce yanına gelip kendisini İnci ismiyle tanıtan kız olduğunu anlıyor. Ilgaz, kızı göz altına alıyor. Onun bir yardımcısı olduğunu öğrenen ekip hummalı bir çalışmaya giriyor.

YARGI 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ilgaz ile Ceylin, boşanmak için hakim karşısına geçiyor. Hakim, ikilinin üzgün olduğunu görüyor ve yine de boşanmak isteyip istemediklerini soruyor. Ceylin ile Ilgaz, boşanmayı kabul ediyor. Hakim ikiliyi resmen boşuyor. Ceylin, ağlayarak adliyeden dışarı çıkıyor. Eren onun yanına gidip sakinleştirmeye çalışıyor.

Ceylin, ayrılmamaları için bir şey olmasını Ilgaz’ın kabul etmemesini çok istediğini göz yaşları içinde Eren’e anlatıyor. Ilgaz, acısını içine gömüp kendisini işine veriyor. Cüneyt, Yekta’yla olan iş ilişkisini tamamen bitiriyor. Neva, Ceylin’e yardım etmek için Cüneyt’le buluşuyor.

Oraya Ceylin’i de çağırıyor. Ceylin, Cüneyt’le konuşup onan Yekta ile ilgili ne biliyorsa anlatmasını, kendisinin onun peşini bırakmayacağını onun işlediği suçlar ortaya çıktığında onun da yanacağını söylüyor. Laçin, Yekta’dan boşanmaya karar veriyor ve Ceylin’den avukatı olmasını istiyor.

Ceylin de seve seve kabul ediyor. Merdan, torununun masum olduğunu asıl suçlunun Serdar olduğunu anlıyor ve onun peşine düşüyor. Onu bulup iş yerine getirtiyor. Onun panikleyip hata yapması için Ilgaz’la orada bir konuşma yapıyor. Sonra Serdar’ı serbest bırakıyor. Ilgaz, Pars ve Eren’den Serdar’ı takip etmelerini istiyor.

Kendisini İnci ismiyle tanıtan tekerlekli sandalyedeki kızın ortağı babası çıkıyor. Ilgaz, ikisinin de tutuklanmasını sağlıyor. Cüneyt, Ceylin’e her şeyi anlatmaya karar veriyor ve onunla buluşuyor. Ona, Yekta’nın Zafer’i doldurup Çınar’ın üzerine saldığını, babasının Çınar’ı öldürmek için kaçırdığını ve babasını asıl öldürenin Serdar olduğunu itiraf ediyor.

Ceylin, duydukları karşısında şok oluyor. Altı ay sonra Ceylin, cinayetten göz altına alınıyor. Ceyin, Serdar’ı mı öldürdü?

Yargı 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cüneyt Ceylin’e Ne İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler