Ana SayfaDizilerKardeşlerim 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Ömer'in Babaannesi Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 54. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevgi Ömer’in Babaannesi Çıkıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 53. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sevgi, Ömer’lerin evde kalmaya başlıyor. Ömer, ona olan borcunu ödemek için söz veriyor. Akif, okulu satışa çıkarıyor. Bunu duyan Tolga, sırf Ömer’leri okuldan kovmak için babasına okulu aldırıyor. Ayla ile Nebahat, Suzan’ın yanına gidip onu hapisten çıkartacaklarını, ama karşılığında Akif’e karşı yanında olmasını istiyor. Kardeşlerim 54. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sevgi, Ömer’in babaannesi çıkıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Sevgi Ömer’in Babaannesi Çıkıyor!

Kardeşlerim 54. bölüm 1. fragmanında; Emel, kocaman bir aile olduklarını söylüyor. Sevgi, o ailenin içinde kendisinin de olup olmadığını soruyor. Emel, onunda ailenin içinde olduğunu söylüyor. Hapisten çıkan Suzan, Ömer’in yanına geliyor ve Harika’nın aldığı paraları kendisinin ödeyeceğini söylüyor. Sevgi, Suzan’ı görünce kaçıyor. Onun kendisini affetmeyeceğinden korkuyor. Sevgi’nin ortadan kaybolduğunu öğrenen Ömer, onun için endişeleniyor.

İşte Kardeşlerim 54. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 53. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer, İsmail’e Sevgi’nin paralarını kardeşinin alıp kaçtığını, o parayı kendisinin ödeyeceğini söylüyor. İsmail, Ömer’in telefonunu alıp gidiyor. Sevgi, çocuklarla yaşamaya başlıyor. Akif, okulu satışa çıkarıyor. Suzan’ın yanına gidip ona, okulu satar satmaz borçları kapatıp onu hapishaneden çıkartacağını söylüyor.

Suzan Akif’e, bir daha kendisini çıkarttığını söylemek için yanına gelmesini söylüyor. Akif, okul için biriyle anlaşıyor. Bunu gören Tolga, Akif’e anlaştığı paranın bir buçuk katı para teklif edip okulu babasına aldıracağını söylüyor. Akif, hemen Tolga’nın teklifini kabul ediyor. Aldığı kaparoyla borsada çok kar edeceğini parasını üçe dörde katlayacağını öğreniyor.

Üç hafta daha Suzan’ın hapiste kalmasına göz yumup parayı borsaya yatırmaya karar veriyor. Onun konuşmalarını Ayla ile Nebahat, duyuyor. Ömer, akşamları inşaatta çalışıp kazandığı parayı Sevgi’ye verip verdiği parayı not alıyor. Asiye’nin, iş aradığını öğrenen Gönül onu işe alıyor.

İlk avansını alan Asiye, o parayı da Ömer’e verip Sevgi’nin borcundan düşüyor. Suzan, Ömer’den kızının yaşlı kadının paralarını alıp kaçtığını öğreniyor. Aybike, Asiye’nin Gönül’ün yanında çalıştığını öğrenip büyük tepki gösteriyor. Üzerine Şengül de, durumu öğrenip çocuklarla tartışıyor.

Ayla ile Nebahat, Suzan’ın yanına gidip ona Akif’in okulu sattığını ve paralarla borsa oynamaya karar verdiğini anlatıyor. Ona, kendisiyle Akif’e karşı birlik olursa onun borçlarını kapatıp onu hapisten çıkartmayı teklif ediyorlar. İsmail, Sevgi’nin yanına geliyor. Sevgi, Ömer’in babaannesi olduğunu, onun annesiyle babasını ayıranın kendisi olduğunu anlatmadığını söylerken Ömer ile Asiye, içeri giriyor.

Kardeşlerim 53. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayla İle Nebahat Suzan’a İş Birliği Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler