Ana SayfaDizilerKardeşlerim 53. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayla İle Nebahat Suzan'a İş Birliği...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 53. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayla İle Nebahat Suzan’a İş Birliği Teklif Ediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 53. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Sevgi hanımın yanında gelen adama onu parasının kardeşinin alıp kaçtığını itiraf etmek zorunda kalır. Akif, okulu satışa çıkarır. Alacak kişiyle el sıkışır. Kardeşlerim 53. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayla ile Nebahat, Suzan’a iş birliği teklif ediyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Ayla İle Nebahat Suzan’a İş Birliği Teklif Ediyor!

Kardeşlerim 53. bölüm 2. fragmanında: Sevgi hanım çocukların yanında kalmaya başlıyor. Ömer gidip Suzan’a, Harika’nın kimsesiz bir kadının paralarını alıp kaçtığını anlatıyor. Ayla ile Nebahat, Suzan’ın yanına gidip onu oradan çıkartabileceklerini, ancak kendileriyle birlikte Akif’e karşı birlikte hareket etmeyi teklif ediyor.

İşte Kardeşlerim 53. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 52. BÖLÜM ÖZETİ!

Şirketin borçluları Akif’den alacaklarını ister. Akif ise, onlardan köşe bucak kaçar. Suzan, onun borçlarından dolayı tutuklu yargılanmak üzere hapse atılır. Ömer, kardeşi olarak Harika’ya sahip çıkar. Suzan, Harika’yı Ömer’e emanet eder. Ancak o ilk günden, ne evi ne de yemekleri beğenmez.

Harika’nın kümeste kaldığı haberini okuldakiler duyar. Emir ile Tolga, Harika’yla dalga geçer. Onun oturacağı yere yumurta koyup onunla dalga geçer. Harika, ilk geceyi Emel’in yerinde geçirir. Ertesi gün Süsen’e ev için alış veriş yaptırır. Ömer, Süsen’in yaptığı alışverişin parasını vermek ister. O da kabul etmek zorunda kalır.

Nebahat ile Ayla, Akif’in gayrimenkullerinin durduğunu onların krem şirketinin üzerine aktardığını öğrenir. Akif, imza yetkisi aldığı için Ayla ile Nebahat’in haberi olmadan böyle bir koruma yöntemi seçer. Bunu duyan Şengül, gidip durumu Harika’ya anlatır. O da annesine Akif’in gayrimenkullerinin olduğunu ama borçları ödemediğini annesine anlatır.

Suzan, kendisini aklayıp hapisten çıkmak ister. Gönül, Orhan’la baş başa yemek yemeye çıkar. Orada canlı müzikte eğlenirken paylaşım yapar. Oğulcan, babasının Gönül hanımla eğlendiğini görür. Aybike ile Şengül’de, paylaşımı görür. Şengül, hemen onların birlikte olduğu yere baskın yapar.

Şengül’ün çıkarttığı her rezalet Gönül’e bir puan olarak döner. Orhan, Gönül’e daha çok yaklaşır. Ertesi gün Gönül, restoran için bir araba alır. Maaşını alan Orhan, arabayla çocuklarının yanına gidip onlara para vermek ister. Ayla ile Nebahat’in yanında işe başlayan Şengül, Orhan’ın parasını istemez.

Ömer, özel dersten aldığı tüm parayı Süsen’in yaptığı alışverişe verir. Akif’in borçluları okula da gelir. Tolga, Akif’i okuldan kaçırıp ona gizlenebileceği bir ev ayarlar. Ömer’lerin evine orayı kendi evi zanneden bir yaşlı kadın gelir. Kadının elindeki çantanın para olduğunu gören Ömer ve kardeşleri kadını polise götürüp kim olduğunu buldurmak ister.

Ama kadın uyuyunca onu uyandırmak isteezler. Ertesi gün eve geldiklerinde kadının evde olmadığını görürler. Harika, annesinin yanına gidip onunla vedalaşır. Eve geldikten sonra Sevgi’nin para dolusu çantasını alıp Ömer’e de bir not bırakıp gider.

Kardeşlerim 53. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Okulu Satıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler