Ana SayfaDizilerİyilik 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Neslihan İle Damla Kazadan Sağ Kurtulabilecek...

İlgili Postlar

İyilik 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Neslihan İle Damla Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

Fox Tv’nin yeni dizisi İyilik, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Neslihan, annesinden Murat’ın ikinci bir telefonu olduğunu ve kendisini aldattığını anlıyor. Onunla konuşmak için gittiğinde Damla’yla Murat’ı öpüşürken görüyor. Murat’la yüzleşip onu dağ başında bırakıyor. Damla’nın yanına gidip onunla konuşuyor ve onu evden kovuyor. Boşanmaya karar veren Neslihan, bir süre Murat’la aynı evde kalmayı kabul ediyor. Damla’yı da alan Neslihan, onunla bir yolculuğa çıkıyor. Yolda onun hamile olduğunu öğrenince kontrolü kaybedip kaza yapıyor. Neslihan ile Damla, feci kazadan sağ kurtulabilecek mi?

Cuma Dizileri 2022

Neslihan İle Damla Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

İyilik dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şahika, Murat’ın ikinci bir telefonu olduğunu öğrenip bu durumu kızıyla paylaşıyor. Neslihan, Murat’ın kendisini aldattığından emin oluyor. Şirketin tanıtım toplantısında bu gerçeği öğrenen Neslihan, Murat ile Damla’nın birlikte içeri girdiklerini görüyor. Hemen peşlerinden gidip konuşmalarını duyuyor ve onları öpüşürken görüyor.

İYİLİK 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Neslihan, annesine Murat’ın Damla’yla kendisini aldattığını söyleyemiyor. Tanıtımdan perişan halde çıkan Neslihan, önce kardeşinin mezarına gidip gözyaşı döküyor. Sonra eve gidip, Murat’ın gelmesini bekliyor. Murat geldikten sonra onunla çocukların yanında tartışmak istemeyen Neslihan, kocasıyla birlikte arabayla uzak bir yere gidiyor.

Neslihan Murat’a kendisini Damla’yla aldattığını bildiğini söylüyor. Miurat, inkar ediyor. Neslihan telefonu gösterince de tek gecelik bir şey olduğunu söylüyor. Neslihan Murat’ı orada bırakıp eve dönüyor. Yolda Damla’yı arayıp ondan eve gelmesini istiyor. Damla, Murat’a ulaşamıyor.

Murat da, otostop yapıp eve dönmeye çalışıyor. Neslihan, Damla’yı yerleştirdiği eve girip onu bekliyor. Ona kocasının kendisini aldattığını söylüyor. Onun ilişkisinin iki yıldır sürdüğünü öğreniyor. Daha sonra Murat’dan gelen mesajla Damla, onun her şeyi bildiğini anlıyor.

Neslihan Damla’ya tokat atıp ona, beş dakika içinde evinden gitmesini istediğini söylüyor. Damla, eşyalarını toplayıp gidiyor. Yolda Murat’ı bekliyor. Murat, Damla’ya her şeyin onun yüzünden olduğunu söyleyip hayatından çıkmasını istiyor. Damla, arkadaşını çağırıp eve gidiyor. Ertesi gün midesi bulanınca hamilelik testi yapıyor. Damla, hamile olduğunu anlıyor.

Hemen Murat’la buluşup hamile olduğunu söylüyor. Neslihan, boşanmaya karar veriyor. Ancak, çocukları için belli bir süre Murat’ın evde kalmasına karşı çıkmıyor. Şahika, Murat’ın yerine hemen oğlunu geçirmek için harekete geçiyor. Neslihan, Damla’yla buluşup onu arabaya bindiriyor.

Yolda Damla ona hamile olduğunu söylüyor. Neslihan, onun hamile olduğunu duyunca arabanın kontrolünü kaybedip feci bir kaza yapıyor.

İyilik 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Neslihan Damla İle Murat’ın İlişkisini Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler