Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Helin'in Asiye'ye İftira Attığını...

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Helin’in Asiye’ye İftira Attığını Öğreniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 22. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ahmet’e Lösemi teşhisi konuluyor. Helin, Asiye’yle konuşup kardeşlerinden kan örneği alınmasını istiyor. Uğur’un örneği Ahmet’le uyuşuyor. Helin, nakil yapılmadan hemen önce annesine, nakil gerçekleştikten sonra Asiye’yi polise ihbar edeceğini söylüyor. Nergis, onların konuşmasını duyup Uğur’u alıp hastaneden kaçıyor. Kaderimin Oyunu 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemal, Helin’in Asiye’ye iftira attığını öğreniyor.

Cuma Dizileri 2022

Cemal Helin’in Asiye’ye İftira Attığını Öğreniyor!

Kaderimin Oyunu 23. bölüm 1. fragmanında; Helin, çocukların bir an evvel bulunmasını istiyor. Mahir, Asiye’yi ve çocukları da alıp uzaklara gitmek için yola çıkıyor. Cemal, tüm gerçekleri kızından öğreniyor ve Helin’in Asiye’ye iftira attığını anlıyor. Helin’le hesaplaşmak için Cemal eve geliyor.

İşte Kaderimin Oyunu 23. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ahmet, hastaneye kaldırılıyor. Doktor Ahmet’in durumunun ciddi olduğunu, onun Lösemi olduğunu söylüyor. Herkes, derin bir üzüntüye boğuluyor. Helin, önce Cemal’le konuşuyor. Ona, Asiye’nin çocuklarından örnek alınacağını, Asiye’nin buna müsaade edip etmeyeceğini soruyor. Asiye, çocuklarının örnek vermesine karşı çıkmıyor.

Uğur ile Nergis’ten kan örnekleri alınıyor. Ahmet’e Uğur’un iliği uyum sağlıyor. Raci, Meral’in Amasya’ya döneceğini öğrenip onun bindiği otobüsü durdurup onunla konuşuyor. Meral, Raci’yi ne kadara sevse de onunla olamayacağını söylüyor. Raci, terk edilmenin acısını yaşıyor.

Mahir, Meral’i Zuhal’in yanına yerleştiriyor. Raci, Meral’in yerini öğrenip onunla son bir kez konuşmak istiyor. Meral, Raci’nin kendisini gerçekten sevdiğini anlıyor. Ama Zahide’nin tehdidinden sonra Raci’yle görüşmek istemiyor. Bu arada Cemal Asiye’yi sıkıştırsa da ondan neden cinayet işlediğini öğrenemiyor.

Zuhal, bebeğini tek başına doğurmaya karar veriyor. Mahir’e bebekten bahsetmiyor. Cemal, Zuhal’i yalnız bırakmıyor ve onunla birlikte doktora gidip bebeğin kalp atışlarını duyuyorlar. Helin, Ahmet’i eve getirdikten sonra onun Uğur’la oynamasını, onlarla bir yerlere gitmesini istemiyor.

Uğur’un kukla gösterisine gitmek istediğini öğrenen Ahmet onunla gitmek istiyor. Helin’in tepkisinden sonra Cemal, kukla gösterisini bahçeye taşıyıp Ahmet’i mutlu ediyor. Tüm hazırlıklar bitiyor ve nakil için Ahmet ile Uğur hastaneye yatıyor. Helin annesine, nakil işi bittikten sonra Asiye’yi polise ihbar edeceğini ve ondan ebediyen kurtulacağını söylüyor.

Nergis, onların konuşmasını duyup hemen Uğur’u alıp hastaneden kaçırılıyor. Asiye, Uğur ile Nergis’in olmadığını görüyor. Helin, Nergis’in konuşmasını duyduğunu ağzından kaçırıyor. Asiye Helin’e, kızının kardeşini alıp kaçacak kadar ne duyduğunu soruyor.

Kaderimin Oyunu 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nergis Kardeşini De Alıp Kaçıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler