Ana SayfaDizilerAziz 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Efnan'ı Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Aziz 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Efnan’ı Kurtarabilecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Aziz, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Piere, Milan’ı zehirleyip konuşturmak istiyor. Milan, ona her şeyi itiraf ediyor. Piere, onu öldürüp ormana gömüyor. Kenan, iki kere Galip’e suikast düzenliyor. Daha sonra Aziz’i tuzağa düşürmek için Efnan’ı kaçırıyor. Piere, Aziz’e ölüm tuzağı kuruyor. Onun ölüm tuzağına Adem düşüyor. Aziz, Efnan’ın kapatıldığı yeri buluyor. Piere ile Kenan silahlarını Aziz’in üzerine çeviriyor. Aziz, Efnan’ı kurtarabilecek mi?

Cuma Dizileri 2022

Aziz Efnan’ı Kurtarabilecek Mi?

Aziz dizisinin 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Efnan ile Aziz, huzur içinde gelecek planları yapıyor. Aziz, Efnan’a benzeyen kız çocukları olmasını istiyor. Efnan da, Aziz gibi gözü kara vatanı için çalışan çocukları olsun istiyor. Kenan, Galip’in milletvekili adaylığını koymasıyla kendisinin kazanamayacağını düşünüp onu öldürmek için suikast düzenliyor.

AZİZ 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Piere, Kenan’a destek olmayı bırakıyor. Kenan’ın işleri kötüye gidiyor ve alacakları birer birer para istemeye gelmeye başlıyor. Galip, yara almadan suikasttan kurtuluyor. Ertesi gün şehir dışına çıkması gereken Galip, yolundan dönmek istemiyor. Aziz, amcasına tekrar suikast düzenleneceğini düşünüp onu evine götürüyor.

Beklediği gibi Galip’in gittiği zannedilen araba daha şehri çıkmadan silahlı saldırıya uğruyor. Kenan, yine Piere’in yanına gidip ondan yardım istiyor. Piere kabul etmeyince Kenan, ona Aziz’i vereceğini söylüyor. Piere, Milian’ı akşam yemeğine davet ediyor. Onun şarabına zehir koyup içmesini sağlıyor.

Milan, şaraptan bir yudum aldıktan sonra fenalaşıyor. Piere onu, bodruma götürüp konuşturmaya çalışıyor. Milan, fırsatını bulup Piere’in elindeki silahı alıp ona doğrultuyor ve gerçekte kendisinin bir Türk olduğunu ve Türklere çalıştığını itiraf ediyor. Tam onu öldürecekken Fransua Milan’ı öldürüyor.

Milan’ın cesedini ormana götürüp gömüyorlar. Piere, Fransa’ya Milan’ın bir vatan haini olduğunu öğrendiğini ve daha sonra onun ortadan kaybolduğuna dair bir telgraf yazıyor. Aziz, Milan’ın öldürüldüğünü duyup onun gömüldüğü yere gidip gerçekten onun öldürüldüğünden emin oluyor.

Kenan, Efnan’ı kaçırıp ormanda bir kulübeye götürüyor. Onun elini kolunu bağlayıp, gerçekte Aziz’in kardeşi olduğunu itiraf ediyor. Efnan, Aziz’e düşmanlık etmek yerine bu gerçeği onunla paylaşırsa Aziz’in ona yardım edeceğini söylüyor. Piere, Aziz’in gideceğini düşündüğü başka bir kulübeye bomba yerleştiriyor.

O kulübeye Aziz yerine Adem gidiyor. Adem, kapıyı açar açmak kulübe patlıyor. Aziz, Efnan’ın tutulduğu yeri bulup içeri giriyor. Kenan ile Piere, silahlarını Aziz’e doğru doğrultuyor. Piere, Aziz’e oradan bir kişinin sağ çıkacağını söylüyor.

Aziz 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Piere Aziz’e Ölüm Tuzağı Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler