Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Asiye'yi Polise İhbar Ediyor!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Helin Asiye’yi Polise İhbar Ediyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 23. yeni bölümüyle 27 mayıs cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Helin, çocukların bir an evvel bulunmasını ister. Mahir, Asiye’yi ve çocukları da alıp uzaklara gitmek için yola çıkar. Cemal, tüm gerçekleri kızından öğrenir ve Helin’in Asiye’ye iftira attığını anlar. Helin’le hesaplaşmak için Cemal eve gelir. Kaderimin Oyunu 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Helin, Asiye’yi polise ihbar ediyor.

Cuma Dizileri 2022

Helin Asiye’yi Polise İhbar Ediyor!

Kaderimin Oyunu 23. bölüm 2. fragmanında; Zahide, Zuhal’in hamile olduğunu Mahir’in duyacağı şekilde söylüyor. Helin, Asiye’yi polise ihbar edip onun yanına gidiyor. O sırada polisler gelip bir kanun kaçağının orada olduğu ihbarını aldıklarını söylüyor. Asiye, iyice köşeye sıkışıyor.

İşte Kaderimin Oyunu 23. bölüm 2. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Ahmet, hastaneye kaldırılır. Doktor Ahmet’in durumunun ciddi olduğunu, onun Lösemi olduğunu söyler. Herkes, derin bir üzüntüye boğulur. Helin, önce Cemal’le konuşur. Ona, Asiye’nin çocuklarından örnek alınacağını, Asiye’nin buna müsaade edip etmeyeceğini sorar. Asiye, çocuklarının örnek vermesine karşı çıkmaz.

Uğur ile Nergis’ten kan örnekleri alınır. Ahmet’e Uğur’un iliği uyum sağlar. Raci, Meral’in Amasya’ya döneceğini öğrenip onun bindiği otobüsü durdurup onunla konuşur. Meral, Raci’yi ne kadara sevse de onunla olamayacağını söyler. Raci, terk edilmenin acısını yaşar.

Mahir, Meral’i Zuhal’in yanına yerleştirir. Raci, Meral’in yerini öğrenip onunla son bir kez konuşmak ister. Meral, Raci’nin kendisini gerçekten sevdiğini anlar. Ama Zahide’nin tehdidinden sonra Raci’yle görüşmek istemez. Bu arada Cemal Asiye’yi sıkıştırsa da ondan neden cinayet işlediğini öğrenemez.

Zuhal, bebeğini tek başına doğurmaya karar verir. Mahir’e bebekten bahsetmez. Cemal, Zuhal’i yalnız bırakmaz ve onunla birlikte doktora gidip bebeğin kalp atışlarını duymaya giderler. Helin, Ahmet’i eve getirdikten sonra onun Uğur’la oynamasını, onlarla bir yerlere gitmesini istemez.

Uğur’un kukla gösterisine gitmek istediğini öğrenen Ahmet onunla gitmek ister. Helin’in tepkisinden sonra Cemal, kukla gösterisini bahçeye taşıyıp Ahmet’i mutlu eder. Tüm hazırlıklar biter ve nakil için Ahmet ile Uğur hastaneye yatar. Helin annesine, nakil işi bittikten sonra Asiye’yi polise ihbar edeceğini ve ondan ebediyen kurtulacağını söyler.

Nergis, onların konuşmasını duyup hemen Uğur’u alıp hastaneden kaçırılır. Asiye, Uğur ile Nergis’in olmadığını görür. Helin, Nergis’in konuşmasını duyduğunu ağzından kaçırır. Asiye Helin’e, kızının kardeşini alıp kaçacak kadar ne duyduğunu sorar.

Kaderimin Oyunu 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Helin’in Asiye’ye İftira Attığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler