Ana SayfaDizilerYasak Elma 144. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan Yıldız'ı Zor Durumda Bırakıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 144. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Handan Yıldız’ı Zor Durumda Bırakıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 144. yeni bölümüyle 30 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Doğan, Ekin’in anneannesini bulup getirir. Ekin, anneannesi için Doğan’la ilgili açıklama yapmaktan vazgeçer. Sedai, Çağatay’a sonunda öğrendiği gerçeği anlatır. İkili gidip kardeş olup olmadıklarını anlamak için kan verir. Ender, Fido’nun çok zengin olduğunu düşünürken, Yıldız’ın yardımıyla onun dolandırıcı olduğunu anlar. Yıldız ile Ender, Handan’ı Fido’nun tuzağına düşürmek için bir plan yapar. Handan, Ender’le Yıldız’a ters köşe yapar. Yasak elma 144. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Handan, Yıldız’ı zor durumda bırakıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Handan Yıldız’ı Zor Durumda Bırakıyor!

Yasak elma 144. bölüm 1. fragmanında; Handan, Fido’nun kendisini dolandırmış gibi yapıp intihar etmiş gibi yapıyor. Kumru, annesinin intihar ettiğini öğrenip yanına gidiyor. Handan, kızına dolandırılmasına Yıldız ile Ender’in neden olduğunu söylüyor. Doğan, Çağatay’ı Yıldız’a sarılıp teselli ederken görüyor. Çağatay, işlemediği bir suçtan sorguya alınıyor.

İşte Yasak Elma 144. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 143. BÖLÜM ÖZETİ!

Ekin, düğününde Doğan hakkında bildiği gerçekleri açıklayacakken anneannesini karşısında bulur. Doğan, Ekin’e sürpriz yaptığını söyler. Herkes bu sürpriz için Doğan’ı alkışlar. Ekin ise, açıklama yapmaktan vazgeçer. Ertesi gün Doğan, Ekin ve anneannesini kahvaltı sofrasında bir araya getirir. Ekin, anneannesini götürüp güvenli bir eve yerleştirir.

Asuman, Yıldız’ın bir an evvel hamile kalması için Emir’den yardım ister. İkili birlikte gittikleri kadından bir karışım alır. Yıldız, annesinin verdiği karışımlı keki yemiş gibi yapar. Ender, Caner ile Gamze’nin birlikte olmasına karşı çıkar. Bu yüzden iki kardeşin arası bozulur.

Gamze gidip Ender’le konuşur. Ama görüşme başarısız olur. Ender, Fido’yla yemeğe çıkar. Fido onunla yemeğe çıkabilmek için tekne satın alır. Ender, onun zenginliği karşısında büyülenir. Fido’nun pahalı gerdanlık hediye etmesiyle iyice ona karşı güveni sağlamlaşır.

Emir, Asuman ile birlikte gittikleri kadının bir çok insanı zehirlediğini ve o kadının tutuklandığını öğrenir. Yemen Yıldız’a gerçekleri anlatır. Yıldız, annesine unutamayacağı bir ders verir. Doğan, Sedai’nin teyzesinin yeğenine Hasan Ali’nin oğlu olduğunu söylemesi için önceden bir plan yapmıştır.

Seda, öğrendiği gerçeği bir türlü Çağatay’a anlatamaz. En sonunda Çağatay’a anlatıp kurtulur. Çağatay, bunun Doğan’ın bir oyunu olabileceğini bunu öğrenmek için kan vermelerinin yeterli olacağını söyler. Önce Çağatay, gidip kan verir. Sonra Sedai’ye kan vermesini ister.

Çağatay’ın hizmetçisi Çağatay’ın eve geç geleceğini öğrenip Halit Can’ı yanına alır. Arkadaşını da çağırıp evde parti yapar. Ender, Çağatay’la konuşmaya gittiğinde durumu görüp Halit Can’ı alıp Yıldız’a götürür. Yıldız, Ender’in yalan söylediğini zanneder. Sedai, eve kamera koyup hizmetçinin konuşmalarını Çağatay’a izletir. Çağatay, hemen eve gelip hizmetçiyi kovar.

Yıldız, bunu öğrenince Yıldız’ın doğru söylediğini anlır. Doğan, adamıyla konuşmalarını duyan Yıldız, onun Ender’e Fido üzerinden oyun oynadığını, Fido’nun beş parasız bir zengini kadın avcısı olduğunu öğrenir. Hemen durumu Ender’e anlatır.

İkili birlikte bir plan yapıp Handan’ı Fido’nun tuzağına düşürmeye çalışır ve onun Fido’nun tuzağına düştüğünü zanneder. Ama Fido, Handan’ın adamı çıkar.

Yasak Elma 144. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Handan Ender’le Yıldız’a Ters Köşe Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler