Ana SayfaDizilerAziz 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kenan Bir Payidar Olduğunu Açıklıyor!

İlgili Postlar

Aziz 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kenan Bir Payidar Olduğunu Açıklıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Aziz, 27. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, Efnan’ı alıkonulduğu yerden kurtarır. Efnan’ın Kenan tarafından alıkonulması Pierre, Aziz ve Kenan arasında büyük bir hesaplaşmanın kapısını aralar. Aziz, Piere’nin yanına gidip ona, Efnan’ı kaçıranın o olduğunu öğrenirse, bu sefer canını alacağını söyler. Efnan’ın Kenan konusunda söyleyecekleri Pierre’in geri adım atmasına sebep olur. Pierre eline geçen fırsatla kimsenin hesap edemediği bir planı devreye sokar. Aziz 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kenan, bir Payidar olduğunu açıklıyor.

Cuma Dizileri 2022

Kenan Bir Payidar Olduğunu Açıklıyor!

Aziz 27. bölüm 2. fragmanında; Hatay seçimlerinin gerçekleştirilecek olması basının ilgisini çekiyor. Pierre, Hatay’ın demokrasi ile tanışacağını müjdelerken Aziz’in hedefinde Hatay’a gelen gazetecilerden Zehra vardır. Aziz, Pierre’in gerçek yüzünü ortaya çıkarabilmek için güven kazanmaya çalışıyor. Seçim telaşı yaşayan Hatay da beklenmeyen bir gelişme oluyor. Pierre’in planı yolunda ilerlerken Kenan aile geçmişini açıklamaya karar veriyor. Herkesin önünde kendisinin Kenan Payidar olduğunu açıklıyor.

İşte Aziz 27. bölüm 2. fragmanı…

AZİZ 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Efnan ile Aziz, huzur içinde gelecek planları yapar. Aziz, Efnan’a benzeyen kız çocukları olmasını ister. Efnan da, Aziz gibi gözü kara vatanı için çalışan çocukları olsun ister. Kenan, Galip’in milletvekili adaylığını koymasıyla kendisinin kazanamayacağını düşünüp onu öldürmek için suikast düzenler.

Piere, Kenan’a destek olmayı bırakır. Kenan’ın işleri kötüye gider ve alacakları birer birer para istemeye gelmeye başlar. Galip, yara almadan suikasttan kurtulur. Ertesi gün şehir dışına çıkması gereken Galip, yolundan dönmek istemez. Aziz, amcasına tekrar suikast düzenleneceğini düşünüp onu evine götürür.

Beklediği gibi Galip’in gittiği zannedilen araba daha şehri çıkmadan silahlı saldırıya uğrar. Kenan, yine Piere’in yanına gidip ondan yardım ister. Piere kabul etmeyince Kenan, ona Aziz’i vereceğini söyler. Piere, Milian’ı akşam yemeğine davet eder. Onun şarabına zehir koyup içmesini sağlar.

Milan, şaraptan bir yudum aldıktan sonra fenalaşır. Piere onu, bodruma götürüp konuşturmaya çalışır. Milan, fırsatını bulup Piere’in elindeki silahı alıp ona doğrultur ve gerçekte kendisinin bir Türk olduğunu ve Türklere çalıştığını itiraf eder. Tam onu öldürecekken Fransua Milan’ı öldürür.

Milan’ın cesedini ormana götürüp gömerler. Piere, Fransa’ya Milan’ın bir vatan haini olduğunu öğrendiğini ve daha sonra onun ortadan kaybolduğuna dair bir telgraf yazar. Aziz, Milan’ın öldürüldüğünü duyup onun gömüldüğü yere gidip gerçekten onun öldürüldüğünden emin olur.

Kenan, Efnan’ı kaçırıp ormanda bir kulübeye götürür. Onun elini kolunu bağlayıp, gerçekte Aziz’in kardeşi olduğunu itiraf eder. Efnan, Aziz’e düşmanlık etmek yerine bu gerçeği onunla paylaşırsa Aziz’in ona yardım edeceğini söyler. Piere, Aziz’in gideceğini düşündüğü başka bir kulübeye bomba yerleştirir.

O kulübeye Aziz yerine Adem gider. Adem, kapıyı açar açmak kulübe patlar. Aziz, Efnan’ın tutulduğu yeri bulup içeri girer. Kenan ile Piere, silahlarını Aziz’e doğru doğrultur. Piere, Aziz’e oradan bir kişinin sağ çıkacağını söyler.

Aziz 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Efnan’ı Kenan’ın Kaçırdığını Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler