Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Hayri'ye Dönmesi İçin Yalvarıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Hayri’ye Dönmesi İçin Yalvarıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 44. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Hayri’nin köyüne döndüğünü öğreniyor. Feride, eşyalarını toplayıp evden ayrılıyor. Gülcihan, Pervin’in Rafet’in eski nişanlısı olduğunu öğrenip Muzo’nun kız isteme törenine gitmiyor. Pervin, Gülcihan gelmeden kızını Muzo’ya vermiyor. Gülcihan geliyor ve Muzo’ya Pervin’in gerçekte kim olduğunu açıklıyor. Cana, hamileliğiyle Sedat’ı tehdit edip onunla görüşmeye devam ediyor. Nalan, Hayri’ye dönmesi için yalvarıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Hayri’ye Dönmesi İçin Yalvarıyor!

Camdaki Kız 45. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, Hayri’nin işe gelmediğini görüyor. Tako’ya onu soruyor. Ama Hayri’nin nerede olduğunu öğrenemiyor. En sonunda Rafet’e soruyor. Oda Hayri’nin gittiğini söylüyor. Pervin, Rafet’le görüşüyor. Ona kendilerinin kız isteme törenlerinin olmadığını kızının isteme töreni olmasını istediğini söylüyor.

CAMDAKİ KIZ 44. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rafet, düşünceli bir şekilde eve geliyor ve akşama Muzo’ya kız istemeye gideceklerini söylüyor. Daha sonra Gülcihan’a, Pervin’in kendisinin eski nişanlısı olduğunu itiraf ediyor. Gülcihan, büyük bir üzüntü içine giriyor. Öte yandan da Pervin’in ne yapmaya çalıştığını anlıyor. Akşam ki kız isteme törenine Gülcihan gitmiyor.

Sedat, Cana bebeği aldırana kadar o ne isterse yapmak zorunda kalıyor. Cana, bir otelden yer ayırtıp yerleşiyor ve akşam ondan yanına gelmesini istiyor. Sedat, durumu Selen’e anlatıyor ve ondan yardım istiyor. Selen yardım etme taraftarı olmayınca da onun istediği arsa işini oldu bilmesini söylüyor.

Sedat, Selen’in yardımıyla o akşam işi varmış gibi şirkete gitmiş gibi yapıp Cana’nın yanına gidiyor. Nalan da, annesinin evden gideceğini öğrenince morali bozuluyor ve Rafet’e Muzo’nun isteme törenine gelemeyeceğini annesini yalnız bırakmak istemediğini söylüyor. Rafet, kız istemeye Cavit’i de alıp gidiyor.

Yemekler yeniyor ve sıra kız istemeye gelince Pervin, onlara kızını vermeyeceğini söylüyor. Rafet ile Cavit, ne olduğunu anlayamıyor. Pervin, Gülcihan gelmeden kızını onlara vermeyeceğini söylüyor. Muzo, annesini arayıp durumu anlatıyor. Gülcihan geliyor. Pervin onu kapıda karşılayıp laf sokuyor.

Gülcihan, Rafet’in onu değil kendisini tercih ettiği için bunları yaptığını bildiğini söylüyor. Pervin, Gülcihan’a kahve içme konusunda baskı yapıyor. Gülcihan, herkese Pervin’in Rafet’in eski nişanlısı olduğunu açıklıyor. Feride evden ayrılıyor ve Nalan’a ondan cenazesine bile gelmesini istemediğini söylüyor.

Kendisini çok yalnız hisseden Nalan Hayri’yi arıyor ve ona dönmesi için rica ediyor. Hayri, göz yaşları içinde otobüse biniyor ve otobüs hareket ediyor.

Camdaki Kız 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’yi Geri Döndürebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler